ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Κάτι δεν πάει καλά με το Survivor

Τονωτικές ενέσεις με ζωντανές συνδέσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ…

Πέντε ολόκληρα λεπτά κράτησε η σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο που είχε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ η Σία Κοσιώνη συνομιλώντας με τον παρουσιαστή του Survivor Σάκη Τανιμανίδη, χωρίς κάποιον εμφανή λόγο, με αποτέλεσμα να ενισχυθούν οι φήμες που μιλούν για προβλήματα στο reality επιβίωσης!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ζωντανή σύνδεση και μάλιστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.. προδίδει την αγωνία των υπευθύνων για τη χλιαρή απήχηση που έχει ο φετινός δεύτερος κύκλος του παιχνιδιού, με τους περισσότερους να το αποδίδουν στο κακό κάστινγκ των παικτών σε σχέση με πέρυσι που, όχι μόνο κατάφερε να σπάσει τα κοντέρ της τηλεθέασης, αλλά κυρίως να επισκιάσει για πολύ μεγάλο διάστημα κάθε άλλο γεγονός της πολιτικής και κοινωνικής ζωής του τόπου!
Φέτος όχι μόνο δεν επαναλαμβάνεται το φαινόμενο, αντίθετα υπάρχει ισχυρή αντίσταση από τα αντίπαλα τηλεοπτικά προϊόντα, όπως το σίριαλ του ALPHA «Τατουάζ», η τουρκική σειρά του ΑΝΤ1 «ΑΝΝΕ», αλλά και το πολύ δυνατό «Master chef» του STAR! Ενώ με εξαίρεση τις πολύ μικρές ηλικίες, το παιχνίδι από το υπόλοιπο τηλεοπτικό κοινό αντιμετωπίζεται με αδιαφορία!
Είναι προφανές λοιπόν ότι η χθεσινή σύνδεση με τον Άγιο Δομίνικο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, μάλλον είχε τα αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα, αφού «επισημοποίησε» τις φήμες και ταυτόχρονα πρόδωσε έναν πανικό για την πορεία του παιχνιδιού που είναι προγραμματισμένο να φθάσει μέχρι τις αρχές καλοκαιριού! Δηλαδή τεράστιος χρόνος για να καταφέρει να κρατήσει υπό αυτές τις συνθήκες το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού!
Η ομοιομορφία όμως των παικτών με έμφαση στους αθλητές εξελίσσεται σε αχίλλειο πτέρνα του φετινού reality επιβίωσης… Και δύσκολα θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού συνδέσεις τέτοιου τύπου όπως η χθεσινή, μεταξύ της Σίας Κοσιώνη και του Σάκη Τανιμανιδη, που αναλώθηκε σε ανούσια αστειάκια και ευχές!
- από το enimerosi24