ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Αγώνες γραφιστικής για νέους σχεδιαστές

Ποιοι αποτελούν την κριτική επιτροπή

Το περιοδικό GR DESIGN προκηρύσσει διαγωνισμό έργων οπτικής επικοινωνίας.
Ο διαγωνισμός αφορά τους νέους δημιουργούς από 18 έως 30 ετών, που θέλουν να προβάλλουν τη δουλειά τους και να αναγνωριστεί το ταλέντο τους. Το GR DESIGN στηρίζοντας τους νέους δημιουργούς θα επιβραβεύσει, με σχετικούς επαίνους, τα έργα.. εκείνων που θα προκριθούν από την κριτική επιτροπή. Η επιλογή των έργων, που θα υποβληθούν, είναι ελεύθερη είτε αυτά έχουν κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά είτε όχι.
H συμμετοχή στο διαγωνισμό Γραφιστικής του περιοδικού GR DESIGN είναι 20€ ανά άτομο για έως 3 έργα (συμμετοχές) είτε ως ατομικές είτε ως συμμετοχή σε ομαδική εργασία.
Κορυφαίοι γραφίστες συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή και συγκριμένα οι: Δ. Αρβανίτης, Αρτ. Ρούσσος, Κ. Πολίτης, Ευ. Κασσαβέτης, Ζωή Κατσιγιάννη, Σπ. Πολυκανδριώτης, Δ. Νίκας, Βαγ. Χατζηθεοδώρου και Π. Κωνσταντόπουλος.
H κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει κάθε συμμετοχή με βάση τα κριτήρια όπως την πρωτοτυπία στην ιδέα και στη σύνθεση, τη χρωματική αρμονία καθώς και την αρτιότητα στον σχεδιασμό και στην τυπογραφία. 
Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό στο https://agones.grdmagazine.gr/