ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

«Βόμβα» Novartis καίει πρώην υπουργούς και εκδότες

Mε το NOVARTIS – GATE, ένα θέμα που εν πολλοίς είχε προαναγγελθεί, κυκλοφορεί η εφημερίδα Documento, ενω και η «Δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της του Σαββάτου κάνει λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Novartis.
 Στο πρωτοσέλιδό του το Documento έχει τίτλο NOVARTIS – GATE: Βαλίτσες με μίζες σε 5 πρώην υπουργούς και συμπληρώνει:
Συγκλονιστικές καταθέσεις προστατευόμενων μαρτύρων για τη διαδρομή του μαύρου χρήματος σε πολιτικά πρόσωπα. Με ποιους τρόπους εξυπηρετούσαν τα ταμεία της φαρμακευτικής πολυεθνικής. Δικογραφία στη Βουλή με φόντο Ειδικό Δικαστήριο.
Τώρα σχετικά με το ποιοι είναι οι πέντε..
πρωην υπουργοί, μάλλον θα πρέπει να πάρουμε την εφημερίδα για να το μάθουμε, αν και εικάζουμε από την εικονογράφηση με το αγκίστρι πως έχουν αναφορά και στη Νέα Δημοκρατία.
Από την πλευρά της η εφημερίδα «δημοκρατία» στο πρωτοσέλιδό της του Σαββάτου κάνει λογο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσουν οι αποκαλύψεις για το σκάνδαλο της Novartis. Η εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής: «Σκάει η “βόμβα” της Novartis, που καίει τρεις πρώην υπουργούς, εκδότες και επιχειρηματίες. Τα ευρήματα της έρευνας συζητήθηκαν σε ευρεία σύσκεψη στον Άρειο Πάγο, όπου αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα».