ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ετοιμο το (ιντερνετικό) κανάλι του Μαρινάκη

Σε κανονική ροή μπαίνει σιγά σιγά το πρόγραμμα της web tv του ομίλου της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ηδη υπάρχει καθημερινό ζωντανό δελτίο ειδήσεων του in.gr tv με την Γεωργία Κανδρή στις 14:00 με όλα τα σημαντικά γεγονότα σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει σειρά ενημερωτικών εκπομπών ενώ σε καθημερινή σχεδόν βάση δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι αλλά και διευθυντές..
των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ (Πρετεντέρης, Παπαχρήστος, Μαντέλας κ.α - δείτε ΕΔΩ) σχολιάζουν τις τρέχουσες εξελίξεις μπροστά στην κάμερα του in.gr tv
Μία από τις εκπομπές του in.gr είναι και αυτή του Δημήτρη Μανιάτη με τον τίτλο «Η Συνάντηση σε μπαρ» όπου ο δημοσιογράφος «εξομολογεί» σε γνωστά μπαρ της Αθήνας πολιτικούς από όλους τους χώρους.
Σύντομα θα ανακοινωθεί  ολόκληρο το πρόγραμμα του ιντερνετικού ενημερωτικού καναλιού του ομίλου της Αλτερ Εγκο.

ΥΓ 1 Κάποιοι λένε πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα στραφεί αποκλειστικά σε ιντερνετικό ενημερωτικό κανάλι αξιοποιώντας την πλατφόρμα των ψηφιακών μέσων. Η ιδέα που ξεκίνησε με τις βιντεο-αναλύσεις στο desk room του in.gr, ήταν του Γιώργου Μαντέλα που ήρθε από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ στην Αλτερ Εγκο ως διευθυντής ψηφιακών μέσων της μιντιακής εταιρείας του Μαρινάκη, για να τοποθετηθεί σύντομα στην διευθυνση της εφημερίδας Τα ΝΕΑ μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Λάμψια.

ΥΓ 2 Σημειώνεται ότι web tv με ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές, επιχείρησαν να κάνουν και πολλοί άλλοι, όμως σύντομα εγκατέλειψαν το πρότζεκτ καθώς δεν υπήρξε η αναμενόμενη απήχηση στον κόσμο.