ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2018

«Βαρδινογιάννη- Μαρινάκη - Σαββίδη, πληρώστε τους εργαζόμενούς σας»

Οι απλήρωτοι του Mega έξω από τα γραφεία του Βαρδινογιάννη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, Γιάννη Βαρδινογιάννη, πραγματοποίησαν οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του Mega Channel και η Ενωση Τεχνικων Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (ΕΤΙΤΑ).
Οι εργαζόμενοι  έξω από τα γραφεία της Motor Oil στην Κηφισίας κρατώντας πανό που έγραφαν..
«Βαρδινογιάννη- Μαρινάκη - Σαββίδη, πληρώστε τους εργαζόμενούς σας» και «Τέρμα πια η κοροϊδία» διαμαρτυρήθηκαν διεκδικώντας το τέλος του παραλογισμού και την εξόφληση των δεδουλευμένων.
Οι 420 εργαζόμενοι του Mega παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 17 μήνες και πλέον αντιμετωπίζουν το φάσμα του "μαύρου" αφού οι ιδιοκτήτες δεν έχουν καταθέσει αίτηση αδειοδότησης για το Mega.
Ο μεγαλομέτοχος του Mega, Γιάννης Βαρδινογιάννης, σε συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους πριν από 20 μέρες, είχε πει ότι μόνος του δεν μπορεί να κρατήσει το κανάλι, πετώντας το "μπαλάκι" στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αλλά και ο Μαρινάκης, κατά τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους τους ανέφερε μεν ότι τον ενδιαφέρει το κανάλι αλλά δεν έχει αυτός τον τελευταίο λόγο καθώς δεν ελέγχει το πλειοψηφικό πακέτο.