ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Μειώνει την τιμή στο 1 ευρώ ο «Ριζοσπάστης»

Πριν από δύο μήνες ο «Ριζοσπάστης» έβαλε τέλος στην κυριακάτικη έκδοση και ενίσχυσε το φύλλο του Σαββατοκύριακου με στόχο την «ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας».
 Τώρα ο «Ριζοσπάστης» από την Πέμπτη 1η Φλεβάρη και κάθε μέρα αναπροσαρμόζει την τιμή.. κυκλοφορίας του και την μειωνει από 1,5 στο 1 ευρώ.
Στόχος αυτη την φορά η αύξηση της κυκλοφορίας του καθημερινού φύλλου του «Ριζοσπάστη», καθώς η μείωση της τιμής θα διευκολύνει ιδιαίτερα τμήματα των νέων εργαζομένων, ανέργους, λαϊκές οικογένειες που αντιμετωπίζουν σημαντικές οικονομικές δυσκολίες. Σε σχετικό σημείωμα
αναφέρεται πως «αξιοποιώντας τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει στην κυκλοφορία του "Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου", μπορούμε να ενισχύσουμε την προσπάθεια για οργάνωση της αξιοποίησης και της διάδοσης της εφημερίδας σε καθημερινή βάση».