ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Oι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες στην ΕΡΤ

Από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018, οι φίλοι του χειμερινού αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη, τους 23ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.
Στους δέκτες των τηλεθεατών της ΕΡΤ θα προβληθούν περισσότερες από 200 ώρες προγράμματος υψηλής ευκρίνειας από την Τελετή Έναρξης μέχρι την Τελετή Λήξης και φυσικά από τα 15 διαφορετικά αθλήματα της διοργάνωσης (Αλπικό Σκι, Άλμα με Σκι,.. Καλλιτεχνικό Πατινάζ, Δίαθλο, Σκι Αντοχής, Βορινό Σύνθετο, Χόκεϊ, Κέρλινγκ, Πατινάζ ταχύτητας, Πατινάζ ταχύτητας μικρής πίστας, Μπόμπσλεϊ, Λουτζ, Σκέλετον, Freestyle, Σνόουμπορντ).
Ανάμεσα στους συμμετέχοντες αθλητές θα είναι και τέσσερις Έλληνες: ο Απόστολος Αγγέλης (Δίαθλο), ο Γιάννης Αντωνίου (Αλπικό Σκι), η Μαρία Ντάνου (Σκι Αντοχής) και η Σοφία Ράλλη (Αλπικό Σκι).
Το καθημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο στις 02:00 μετά τα μεσάνυχτα. Για 15 ώρες μέχρι το τέλος του ημερήσιου προγράμματος θα υπάρχει πλήρης κάλυψη των αγώνων μέσω της ΕΡΤ2, της ΕΡΤ HD, καθώς και διαδικτυακά από το www.ert.gr.
Στην περιγραφή των Ολυμπιακών Αγώνων θα είναι οι: Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Ζελίνα Γκάμαρη, Μαρία Γκίκα, Νίκος Γκομώλης, Αλέξης Κωστάλας, Περικλής Μακρής, Μιχάλης Μανουηλίδης, Πέτρος Μαυρογιαννίδης, Έλενα Μπουζαλά, Ιωσήφ Νικολάου, Νίκος Παγιωτέλης, Χρήστος Σαράντος, Γρηγόρης Τάτσης, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Χατζηγεωργίου.