ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Γιάννης Παντελάκης: Συνεχίζω με τον Φιλελεύθερο

Σταμάτησε τη συνεργασία του με το liberal.gr αλλά όχι και με την εφημερίδα ''Φιλελεύθερος''. Αυτό γράφει στο fb ο δημοσιογράφος Γιάννης Παντελάκης ξεκαθαριζοντας: «Απο ενα έγκυρο site μαθαίνω οτι σταμάτησα τη συνεργασία μου με το liberal.gr λογω διαφωνίας με το θεμα των συλλαλητηρίων. Η αλήθεια ειναι οτι σταμάτησα απο το site για δικους μου λόγους που δεν εχουν καμμία σχέση με τα.. συλλαλητήρια, αλλά συνεχίζω τη συνεργασία μου με την εφημερίδα ''Φιλελεύθερος''. Αλλά είπαμε, πρόκειται για εγκυρο site που σίγουρα κατι περισσότερο γνωρίζει απο εμένα...»
****
 ΜIΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη με τον Αμερικανό Πρέσβη, Τζέφρι Πάϊατ, φιλοξενούν απόψε Τρίτη, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον ΣΚΑΪ, οι «ΙΣΤΟΡΙΕΣ» με τους Αλέξη Παπαχελά, Σία Κοσιώνη, Παύλο Τσίμα και Τάσο Τέλλογλου.  Η Σία Κοσιώνη συζητά με τον Αμερικανό Πρέσβη για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της επικαιρότητας: τη θέση των ΗΠΑ αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό, τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, τη συμφωνία αναβάθμισης των F-16 και την προοπτική προσέλκυσης επενδύσεων.
****
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη θα βρίσκονται την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 22:30 στην ΕΡΤ1, σε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με τον Πάνο Χαρίτο στην εκπομπή «FOCUS». Στο επίκεντρο της συζήτησης, η ονομασία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, η στάση των κομμάτων και οι φήμες για εκλογές. Επίσης οι ζυμώσεις στη Βουλή, το επικείμενο συλλαλητήριο και τα αποτελέσματα της  επίσκεψης του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς.
****
Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ του Τμήματος Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ3, Τάσος Σταμπουλής τιμήθηκε για την προσφορά του στον τομέα της ενημέρωσης και την προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου  στην ετήσια γιορτή της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα Τελετών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και ήταν αφιερωμένη στη διαφορετικότητα και κατά των διακρίσεων. Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ3 ο Παναγιώτης Χαραλαμπίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου.