ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ο Ζαγοράκης επέστρεψε στη ΝΔ και πάει για πρόεδρος της ΕΠΟ...


Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν τον Θοδωρή Ζαγοράκη να θέτει υποψηφιότητα για πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με τις… ευλογίες του Μαξίμου (δείτε ΕΔΩ).
Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, σε συνάντηση που.. πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Θοδωρή Ζαγοράκη, αποφασίστηκε η επανένταξή του στην ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Θοδωρής Ζαγοράκης «ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό ότι ύστερα από διερευνητικές συζητήσεις, προτίθεται να διεκδικήσει την ηγεσία της μεγαλύτερης αθλητικής ομοσπονδίας της χώρας, της ΕΠΟ, προκειμένου να υπηρετήσει από άλλη θέση το ελληνικό ποδόσφαιρο και να εφαρμόσει το νέο ολιστικό σχέδιο για τη θεσμική αναμόρφωσή του. Ο Πρωθυπουργός δήλωσε την ικανοποίησή του για την απόφαση του Θεόδωρου Ζαγοράκη και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό του».
Παρών στη συνάντηση ήταν ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.
Εύλογα πάντως μπορεί να αναρωτηθεί κανείς εάν και μέχρι ποιο ακριβώς σημείο είναι... θεμιτές οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στα εσωτερικά της ΕΠΟ (λόγω του αυτοδιοίκητου) και μάλιστα σχετικά με ένα τόσο σοβαρό ζήτημα όπως η εκλογή προέδρου.