ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Γιώργος Κιμούλης: Έκανα αγωγή και μήνυση στη Ζέτα Δούκα


Kαταγγελία και από την Κατερίνα Γερονικολού - Τι έγραψε στο Instagram 

Τη νομική οδό επέλεξε ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης ως απάντηση στα όσα υποστήριξε δημόσια στο Mega η Ζέτα Δούκα, κατηγορώντας τον για ψυχολογική και λεκτική βία (δείτε ΕΔΩ).. 
Ο Γιώργος Κιμούλης δίνει την πρώτη του απάντηση για τη Ζέτα Δούκα με δηλώσεις του μέσα από τα «Παραπολιτικά» . Μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη τόνισε πως «όσα είπε (η Δούκα) είναι απαράδεκτα και ψευδή και έχω ήδη κινηθεί νομικά κάνοντας αγωγή και μήνυση».
Eπίσης σε δηλώσεις του στο protothema.gr τόνισε: «Διαβεβαιώνω ότι δεν την έβρισα και δεν την κλώτσησα. Φυσικά και θα κινηθώ δικαστικά.. έκανα μήνυση για ακραία συκοφαντική δυσφήμιση.
Αυτό αφορά εμένα, εκείνη και την πράξη της... Θεωρώ ψευδέστατο όλο αυτό και για αυτό κινήθηκα ήδη νομικά.
Επίσης, θεωρώ πως είναι απαράδεκτη η κίνηση της Ζέτας Δούκα να χρησιμοποιήσει την υπόθεση της κυρίας Μπεκατώρου, γιατί έτσι μειώνει την πράξη της... Φανταστείτε να θεωρηθεί η πράξη της κυρίας Μπεκατώρου ως κάτι μοδάτο και ο καθένας να θυμάται ένα γεγονός πριν 15 χρόνια όπου κάποιος το στεναχώρησε, θύμωσε ή απαξίωσε και να βγαίνει να διηγείται και να περιγράφει μια ιστορία υπερβάλοντας και προσθέτοντας και ψευδή γεγονότα. Μετά από λίγο θα το πάρει πίσω, αλλά αυτό έχει μείνει».

Γερονικολού: «Με φόβισες. Με τρόμαξες…

Μετά τους ισχυρισμούς της Ζέτας Δούκα και η Κατερίνα Γερονικολού μέσω του λογαριασμού της στο Instagram κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για εργασιακό εκφοβισμό. «Με φόβισες. Με τρόμαξες… Με έκανες να μην πιστεύω σε μένα. Εσύ, που μου έδωσες τον ρόλο. Να βάζω στοιχήματα με τον εαυτό μου αν θα μπορώ να συνέλθω μετά τη «συνεργασία» μας», ανέφερε η ηθοποιός ενώ παρέθεσε την αφίσα απο την παράσταση «Δον Ζουάν , η επιστροφή» όπου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.
Παράλληλα πρόσθεσε πως τώρα νιώθει καλά για να μιλήσει, καθώς δεν είναι τόσο μικρή ώστε να φοβάται τον ίσκιο της, «ούτε και τόσο μεγάλη για να μην κλαίω σαν μωρό όταν έρχονται όλα πάλι στο μυαλό μου».
Τέλος ευχαρίστησε τη Ζέτα Δούκα που έκανε την αρχή. «Ζέτα Δούκα, σε ευχαριστώ που μου έδωσες το θάρρος και μου έδειξες τον τρόπο. Μου θύμισες εικόνες που ήθελα να ξεχάσω. Μου έσφιξες την καρδιά. Λυπάμαι για όσα σου συνέβησαν... λυπάμαι και για μένα», ανέφερε χαρακτηριστικά.