ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Οι αγωγές για το Σούνιο και το «ως εδώ» του Τσίπρα


O Αλέξης Τσίπρας έχει μεν ιώβειο υπομονή σε πολλά, όμως γίνεται… «Τούρκος» όταν θίγεται η προσωπική και οικογενειακή του ζωή. Έτσι, χθες, ο τέως πρωθυπουργός κατέθεσε τις δύο αγωγές.. κατά των δημοσιογράφων Κουρτάκη και Παπαχρήστου, ζητώντας 1 εκατομμύριο ευρώ από τον καθέναν, αφ’ ης στιγμής δεν επανόρθωσαν όσα έγραψαν για την υποτιθέμενη «βίλα στο Σούνιο».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφορείται ο Neo, έχει αποφασίσει να πάει το συγκεκριμένο θέμα μέχρι τέλους, για τρεις λόγους:
Πρώτον, διότι γνωρίζει ότι έχει δίκιο, ξέρει πόσο πληρώνει για την εξοχική κατοικία που νοικιάζει και άρα, η δικαίωσή του είναι βέβαιη.
Δεύτερον, επειδή με τον τρόπο αυτό στέλνει ένα μήνυμα ότι δεν ανέχεται την εμπλοκή της οικογένειάς του στην πολιτική αντιπαράθεση. 
Τρίτον, διότι εφεξής ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να μην αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, διότι όπως λένε και συνομιλητές του, «αν ο Αλέξης αντιδρούσε κάθε φορά που τον συκοφαντούν, θα είχαν καλύτερη ενημέρωση οι πολίτες και θα είχαν σταματήσει τα πισώπλατα μαχαιρώματα με ψευτιές και μονταζιέρες».
Neo / matrix24