ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Η Μάριον Μιχελιδάκη και οι 7 νάνοι


Στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο βρέθηκε καλεσμένη η δημοσιογράφος Μάριον Μιχελιδάκη, η οποία μεταξύ άλλων έκανε λόγο για.. σεξιστικές συμπεριφορές στον χώρο εργασίας της.
«Μου έχει συμβεί σε πολιτικές κουβέντες να διαπιστώσω ότι υπήρξε κάποια προσέγγιση λίγο σεξιστική στη λογική ότι από τη μία, δεν μου αρέσει που μου κάνεις μια ερώτηση και με στριμώχνεις κι από την άλλη, θα απευθυνθώ στον άνδρα συμπαρουσιαστή» εξήγησε η ίδια.
«Πλέον δεν είναι εν ενεργεία πολιτικός. Ήταν μια δύσκολη στιγμή τώρα που την ανακαλώ, γιατί για να αποφύγει την απάντηση το γύρισε στη λογική ‘’Σας ακούω κύριε’’. Προς τιμήν του συναδέλφου, είπε ότι σας έχει κάνει ερώτηση η συνάδελφος».
Μάλιστα η ίδια αναφέρθηκε και στο on air φλερτ που της έχουν κάνει: «Έχω δεχθεί στον αέρα και χαριτωμένο φλερτ, όμορφο που δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ήταν ένα πολύ σοβαρό πάνελ θυμάμαι, μόνο άνδρες, πολιτικοί και καθηγητές όπου κάποια στιγμή πέταξαν μια ατάκα που ήταν λίγο φλερτ (...) Ήταν 7 όντως και χαριτολόγησε κάποιος λέγοντας: ‘’Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι’’. Και πετάχτηκε ένας άλλος: ‘’ Όχι και νάνος, 1.90 είμαι’’».