ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Ο Αιμίλιος Περδικάρης αναλαμβάνει το ΑΠΕ


Στη λύση του μεταβατικού προέδρου για το ΑΠΕ προσανατολίζεται η κυβέρνηση. Σύμφωνα με πληροφορίες τη θέση που κατέχει ως σήμερα ο Ευτύχης Παλλήκαρης, αναμένεται να αναλάβει πολιτικός συντάκτης που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες συνεργασία με.. το Πρακτορείο Ειδήσεων για να αναλάβει το κυβερνητικό ρεπορτάζ.
Μάλιστα όπως γράφουν οι typologies o δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης είναι αυτός που θα αναλάβει ως μεταβατικός πρόεδρος το ΑΠΕ και θα παραμείνει στην διεύθυνση του ΑΠΕ-ΜΠΕ μέχρι να καλυφθεί και επισήμως η συγκεκριμένη θέση. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι το επόμενο χρονικό διάστημα θα βγει και η σχετική προκήρυξη και σε τρεις ως τέσσερις μήνες θα έχει επιλεγεί το πρόσωπο που θα ηγηθεί του κρατικού πρακτορείου Ειδήσεων.
Οπως αναφέρουν οι typologies, oι κρούσεις που έγιναν σε δημοσιογράφους  για να αναλάβουν το συγκεκριμένο τομέα ευθύνης, δεν είχαν αποτέλεσμα και η ηγεσία του αρμόδιου υπουργείου για τα ΜΜΕ κατέληξε σε  αυτή την λύση.
 Ο Αιμίλιος Περδικάρης εκτός από το ΑΠΕ είναι στην ιστοσελίδα newsit του Νίκου Ευαγγελάτου ενώ ήταν στον «Φιλελεύθερο» προτού κλείσει και στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Ο Ευτύχης Παλλήκαρης αναμένεται να αδειάσει το γραφείο του στο τέλος του μήνα.
Πάντως η δυστοκία για εύρεση νέου προέδρου λέγεται ότι έχει να κάνει με τους χαμηλούς μισθούς στα στελέχη, πράγμα όμως που θα αλλάξει με τον νέο νόμο  που «ρυθμίζει μισθολογικά θέματα για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, διευθυντικά και ειδικά στελέχη της ΕΡΤ, καθώς και τον Πρόεδρο και Γενικό Διευθυντή του ΑΠΕ-ΜΠΕ, προσαρμόζοντάς τα στις συνθήκες της σύγχρονης αγοράς».