ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

Γ. Παπαχρήστος: «Εχω στοιχεία που θα πρέπει να υπερκεράσει στο δικαστήριο ο κ. Τσίπρας»


«Έχω την αίσθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται στριμωγμένος στο εσωτερικό του κόμματός του. Αμφισβητείται συνεχώς από τις "Ομπρέλες" κι όλα αυτά», δήλωσε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργος Παπαχρήστος, αναφορικά με την αγωγή που κατέθεσε.. εναντίον του ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με την υπόθεση του εξοχικού στο Σούνιο.
 «Εχω στοιχεία που θα πρέπει να υπερκεράσει στο δικαστήριο ο κ. Τσίπρας», δήλωσε ο δημοσιογράφος στον Alpha 98,9 και την εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή και τον Δήμο Βερύκιο.
«Το δικαστήριο κρίνει με στοιχεία. Ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να αποδείξει ότι τα 500 ευρώ του ενοικίου, είναι ένα εύλογο ενοίκιο για μια βίλα στο Σούνιο», είπε ο δημοσιογράφος, τονίζοντας ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί ενώπιον στοιχείων που θα πρέπει να υπερκεράσει. «Προφανως υπάρχουν αυτά», ισχυρίστηκε ο Γ. Παπαχρήστος.
«Πολιτικά, είναι η πρώτη φορά που τέως πρωθυπουργός καταφεύγει σε κάτι τέτοιο. Το αμέσως προηγούμενο είναι η μήνυση του αείμνηστου Ράλλη κατά της "Αυριανής". Άλλο προηγούμενο δεν υπάρχει», είπε ο σύμβουλος έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ.
«Στην αγωγή υπάρχει μια διάταξη εξαιρετικά επικίνδυνη. Λέει πώς για κάθε αναφορά στο όνομά του, που θα προσβάλλει "την τιμή, την υπόληψη και τη γενικότερη πορεία μου", θα του καταβάλλω 10.000 ευρώ. Εγώ, δηλαδή, από σήμερα βάζω το κεφάλι μου στον ντορβά. Στις 8 Δεκεμβρίου έστειλε εξώδικο σε εμένα και την εφημερίδα. Είπα ότι θα δημοσιεύσουμε το σκέλος εκείνο που με καθυβρίζει. Με δική μου απόφαση και εισήγηση, διότι είναι δικαίωμά του να λέει αυτά που θέλει, με τον τρόπο που θέλει. Δημοσιεύσαμε στο in.gr, ολόκληρο το εξώδικο. Ισχυρίζεται ότι δεν τον αποκαταστήσαμε», πρόσθεσε ο Γ. Παπαχρήστος.
Οπως ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος, αποδεικνύεται ότι η υποβολή αγωγής είχε στόχο «να φιμώσει εμένα, τον Κουρτάκη και τις εφημερίδες μας». «Έκανε μια κίνηση υψηλού ρίσκου», κατέληξε Γ. Παπαχρήστος.