ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Τα χαστούκια επί σκηνής και τα ιπτάμενα τασάκια της δημοσιογραφίας


**Αν βγουν όλοι που έχουν κάτι να πουν για τον Κιμούλη, μικρό ή μεγάλο, γεμίζει τηλεφωνικός κατάλογος· και με ψιλό γράμμα.
**Ηθοποιός, γνωστός, ανέβασε στο fb κείμενο 820 λέξεων για τα στραβά του Θεάτρου. Ανάμεσα.. σε πολλά άλλα, κάνει λόγο για «Μαρκήσιους ντε Σαντ σε αγελαδινό οίστρο».
** Φανταστείτε τι θα ακολουθήσει αν κάνει ένας την αρχή και πει κάτι ανάλογο με τη Ζέτα Δούκα για τον Μποτρίνι. Το έπος των μαγείρων.
** Τόσα χρόνια δεν διάβαζες και δεν άκουγες στις συνεντεύξεις ανθρώπων του Θεάτρου παρά πόσο καλά πέρασαν σε μια θεατρική σεζόν, πόσο δεμένοι ήταν, πόσο σαν οικογένεια ένιωσαν. Υποκριτές της υποκριτικής.
** Η Μαίρη Χρονοπούλου είχε δηλώσει στην Espresso για τον Στάθη Ψάλτη: «Στα πρώτα του βήματα έπαιζε σε ένα θίασο που είχαμε με τον Κώστα Καρρά. Μαζί μας ήταν και ένας παλιός κωμικός, μεγάλο όνομα –δεν θα πω το όνομά του γιατί έχει πεθάνει– ο οποίος χαστούκιζε κάθε βράδυ τον Στάθη σε ένα νούμερο που είχε μαζί του. Μιλάμε για πολύ ξύλο… Ένα βράδυ που τον πήραν τα αίματα δεν άντεξα. Πήγα στον Καρρά και του λέω: “Κώστα πάμε στο καμαρίνι να του δώσουμε τελεσίγραφο. Αν δεν σταματήσει να πλακώνει στο ξύλο τον Στάθη θα διαλύσουμε τον θίασο”».
** Μη μένουν με ανοικτό το στόμα οι δημοσιογράφοι για τις σκηνές βίας στα θεατρικά παρασκήνια που καταγγέλλονται. Οι περισσότεροι ξέρουν πόσα τασάκια έχουν γίνει ιπτάμενοι δίσκοι εν ώρα εργασίας.
- από το Harddog