ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Πίσω από τις κάμερες και τις κλειστές πόρτες των εφημερίδων....


                         Το παρασκήνιο των ΜΜΕ με σκάνδαλα, ίντριγκες και παιχνίδια εξουσίας

Παιχνίδια γεμάτα ίντριγκες, σκάνδαλα που αποκαθηλώνουν ισχυρές προσωπικότητες, εργαζόμενοι με ηθικά διλήμματα και στόματα που δεν φοβούνται να μιλήσουν όταν όλοι οι άλλοι καλούν σε..

σιωπητήριο. Από τα τέλη του Ιανουαρίου και όλο τον Φεβρουάριο, το παρασκήνιο των ΜΜΕ έρχεται στην ΕΡΤ2 αλλά και στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX μέσα από τρεις μοναδικές σειρές.
Ηθοποιοί που μας καθηλώνουν με τις ερμηνείες τους. Ο Ράσελ Κρόου, ο οποίος φοράει τη γραβάτα του «καναλάρχη», ως Ρότζερ Έιλς (του Fox News) στο «The Loudest Voice». Ο «playboy» του Hollywood, Ρίτσαρντ Γκιρ, που έρχεται στο «MotherFatherSon» για να θυσιάσει τα πάντα στον βωμό της δύναμης. Ο δαιδαλώδης κόσμος των εφημερίδων στο Λονδίνο μέσα από ένα δυνατό καστ που εντυπωσιάζει στο «Press».
Κάθε Σαββατοκύριακο, συντονιστείτε με την ΕΡΤ2 και δείτε όσα γίνονται… πίσω από τις κάμερες και τις κλειστές πόρτες των εφημερίδων.  

«Η πιο δυνατή φωνή» (The Loudest Voice)
Σάββατο 30 και Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021, στις 22:00
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00
Mίνι σειρά επτά επεισοδίων με πρωταγωνιστή τον ιδρυτή του καναλιού Fox News, Ρότζερ Έιλς. H σειρά, βασίζεται σε πραγματική ιστορία και επικεντρώνεται στην τελευταία δεκαετία, όταν ο Έιλς καταφέρνει να γίνει ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Όμως οι κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση και η αποκάλυψη των σκανδάλων στο πασίγνωστο ειδησεογραφικό κανάλι Fox News, οδηγούν σε άδοξο τέλος την καριέρα του.

«MotherFatherSon»
Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00
Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00
Μία σειρά οκτώ επεισοδίων, παραγωγής Αγγλίας 2019, με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, στον πρώτο του μεγάλο τηλεοπτικό ρόλο, ως μεγιστάνας των ΜΜΕ, να μοιράζει φόβο και δύναμη όπου κι αν πατήσει. Με τις εθνικές εκλογές να πλησιάζουν, ο μηχανισμός του αρχίζει να καταρρέει όταν μια τραγωδία πυροδοτεί την «επανένωση» της οικογένειας του.
Απειλές, πλεκτάνες και παιχνίδια εξουσίας βρίσκουν τα μέλη της να μάχονται μεταξύ τους, στο μεταίχμιο του παρελθόντος και του σήμερα.
Το σενάριο είναι του Τομ Ρομπ Σμιθ και o Ρίτσαρντ Γκιρ μαζί με τους Έλεν Μακ Κόρι και Μπίλι Χόουλι, μας χαρίζουν ένα θρίλερ για γερά νεύρα.

«Press»
Σάββατο 27 και Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00
Ο δαιδαλώδης κόσμος των εφημερίδων στο Λονδίνο, αποκαλύπτεται μέσα από τις ζωές ανθρώπων που εργάζονται ασταμάτητα υπό την πίεση του 24ωρου κύκλου ειδήσεων, αντιμετωπίζοντας διαρκή διλήμματα.
Μία ευφυέστατη μίνι σειρά, συμπαραγωγής Αγγλίας – ΗΠΑ 2018, από τον καταξιωμένο συγγραφέα Μάικ Μπάρλετ, που αποκαλύπτει τις ζωές, τους έρωτες και τα ψέματα μιας «δυναμικής» ομάδας χαρακτήρων με παθιασμένους επαγγελματίες που καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανακαλύψουν και να τυπώσουν ιστορίες. Έχουν τη δύναμη να μετατρέψουν ζωές απλών ανθρώπων σε πρωτοσέλιδα, μπορούν όμως να αντιμετωπίσουν την αλήθεια για τον ίδιο τους τον εαυτό;
Πρωταγωνιστούν: Σάρλοτ Ράιλι, Πριάνγκα Μπέρφορντ, Αλ Γουίβερ.
Τρεις μίνι σειρές, 21 συνολικά επεισόδια με πρωταγωνιστές που αγαπάτε να βλέπετε, αυτή τη φορά ίσως να τους μισήσετε.
Και οι τρεις σειρές, διαθέσιμες και στο ERTFLIX.