ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2021

Διευθυντικές ανακατατάξεις στα οικονομικά σάιτ


Πολλές οι ανακατατάξεις τις τελευταίες εβδομάδες στις διευθυντικές ομάδες των οικονομικών σάιτ καθώς η δημιουργία νέων ιστοσελίδων ανοίγει την αγορά και δίνει περισσότερες και μεγαλύτερες.. ευκαιρίες σε δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα οικονομικά.
Σειρά για δημιουργία νέου οικονομικού σάιτ πήρε και ο όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ με το όνομα Powergame έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται από συντάκτες με εμπειρία στα οικονομικά.
Eτσι μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Φώτη Κόλλια, αυτή την εβδομάδα στο δυναμικό του νέου σάιτ προστέθηκαν άλλοι δύο δημοσιογράφοι. Ο λόγος για τον προερχόμενο από την «Καθημερινή» Κώστα Τσαχάκη, με μακρά θητεία στο οικονομικό ρεπορτάζ, και τον γνώστη του τεχνολογικού ρεπορτάζ, Βαγγέλη Μανδραβέλη, ο οποίος μετά την «Καθημερινή» συνεργάστηκε με το Liberal του Θανάση Μαυρίδη.
Οπως γράφει το media.gr, με το νέο σάιτ του Γιάννη Κουρτάκη θα συνεργάζεται και ο Γιώργος Μακρής, που καλύπτει το ρεπορτάζ του υπουργείου Ανάπτυξης.
Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του προσώπου που θα διευθύνει το σάιτ αλλά όπως ακούγεται επικεφαλής θα τεθεί δημοσιογράφος που έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μέσα.