ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

«Δεν δίνω γρόσι», η (πικρή) ιστορία της εκμετάλλευσης των ηθοποιών από την τηλεόραση


Η ιστορία με τις τηλεοπτικές εκπομπές που καλούν τραγουδιστές, ηθοποιούς και γενικότερα καλλιτέχνες χωρίς να τους δώσουν χρήματα ως αποζημίωση δεν είναι σημερινή. Eξι δημοφιλείς.. ηθοποιοί, πριν 40 χρόνια, έγιναν αντικείμενο εκμετάλλευσης από τηλεοπτικό παραγωγό που όταν του ζήτησαν αμοιβή για συμμετοχή σε εκπομπή τους απάντησε: «Δεν δίνω γρόσι!»
Βρισκόμαστε στα 1981. Στις 19 Ιανουαρίου έξι όχι ιδιαίτερα γνωστοί εκείνη την εποχή ηθοποιοί που έγιναν διάσημοι στη συνέχεια, κλήθηκαν να πάρουν μέρος στο τηλεπαιχνίδι «Τα τετράγωνα των αστέρων» που τότε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλές.
Οι έξι ηθοποιοί ζήτησαν αμοιβή για την συμμετοχή τους, αλλά ο παραγωγός το αρνήθηκε. Οι έξι ηθοποιοί έπαιρναν μέρος στην θεατρική παράσταση «Σινικό Τείχος» του Μαξ Φρις στο θέατρο «Ριάλτο» ήταν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Βαλαβανίδης, Γιώργος Κοτανίδης, Ντίνα Κώνστα, Σοφία Ρούμπου και Πάνος Χατζηκουτσέλης.
- διαβάστε τη συνέχεια και δείτε δημοσιεύματα της εποχής στο pasatempo.wordpress ΕΔΩ