ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Εφυγε από τη ζωή ο διευθυντής έκδοσης της Real News Βασίλης Τριανταφύλλου


Την τελευταία του πνοή άφησε τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου ο δημοσιογράφος και διευθυντής έκδοσης της εφημερίδας Realnews, Βασίλης Τριανταφύλλου, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο..Σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αναφέρεται στην απώλεια του Βασίλη Τριανταφύλλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 60 ετών.
Ο Βασίλης Τριανταφύλλου γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1961. Μετά τις γυμνασιακές του σπουδές, φοίτησε σε ιδιωτική σχολή δημοσιογραφίας.
Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική του πορεία το 1987 στην ημερήσια εφημερίδα «24 ΩΡΕΣ» και έως το 1994 συνέχισε στην «ΕΞΟΡΜΗΣΗ» και στον «ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ» στο επαρχιακό ρεπορτάζ και στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ», ως ελεύθερος ρεπόρτερ. Παράλληλα, εργάστηκε στους Ρ/Σ «ΚΥΚΛΟΣ» και «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ» ως υπεύθυνος δημοσιογραφικών ζωνών και ως υπεύθυνος δημοσιογραφικού τμήματος στον Τ/Σ «SEVEN X».
Εργάστηκε, επίσης, σε τηλεοπτικά περιοδικά, όπως και σε περιοδικά ποικίλης ύλης, ενώ, από το 1994 κι έπειτα, βρίσκεται στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΗΣΙΑ», ως συντάκτης ύλης. Τέλος, υπήρξε μέλος της ιδρυτικής ομάδας της εφημερίδας «REAL NEWS», από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της, και διετέλεσε διευθυντής εκδόσεως έως το τέλος του βίου του.
Ο Βασίλης Τριανταφύλλου εργάστηκε για 35 χρόνια με ήθος και ευσυνειδησία, συνδυάζοντας την επαγγελματική υπευθυνότητα με τη συναδελφικότητα. Άνθρωπος σεμνός και ευγενικός, εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά, κερδίζοντας την αποδοχή των συναδέλφων με την επαγγελματική του επάρκεια και τον ευγενικό του χαρακτήρα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται θερμά την οικογένεια και τους φίλους του αγαπητού συναδέλφου.
Η εξόδιος ακολουθία για τον Βασίλη Τριανταφύλλου θα ψαλεί αύριο Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2021 στις 3.00 μ.μ., στον Ι.Ν. της Αναλήψεως στα Βριλήσσια.
«Ο Βασίλης Τριανταφύλλου υπηρέτησε για περισσότερα από 35 χρόνια τη δημοσιογραφία με ήθος και αξιοπρέπεια. Βρισκόταν στην ηγετική ομάδα της εφημερίδας από την πρώτη ημέρα της έκδοσής της και αγκάλιαζε με αγάπη όλους τους συναδέλφους του.
Η διοίκηση και οι εργαζόμενοι του Real Group τον αποχαιρετούν με βαθιά οδύνη. Οι σκέψεις όλων αυτή την ώρα είναι στη σύζυγο του, στον μονάκριβο γιο του και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Βασίλη
», αναφέρει στον ιστότοπό της η Real.gr