ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Προετοιμάζουν τον Ζαγοράκη για πρόεδρο της ΕΠΟ;


Η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου δεν αποτελεί καταλύτη εξελίξεων μόνο για να σπάσει η ομερτά της σεξουαλικής κακοποίησης και των έμφυλων διακρίσεων στον χώρο του πρωταθλητισμού, αλλά.. και για ανακατατάξεις σε όλες τις αθλητικές ομοσπονδίας.
Μάλιστα, οι κεραίες του Neo έπιασαν μία πληροφορία που θέλει το Μέγαρο Μαξίμου να προορίζει για νέο πρόεδρο της ΕΠΟ τον νυν ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη. Αυτό, βεβαίως, μένει να αποδειχθεί, για πολλούς και διάφορους λόγους. Όχι, ο σημαντικότερος εξ αυτών δεν είναι πως ο Ζαγοράκης έχει διαγραφεί από τη ΝΔ -γιατί οι γέφυρες έχουν ήδη πέσει και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επιστροφή του στο «γαλάζιο» «μαντρί» -που θα ‘λεγε και ο Αβέρωφ.
Το πρόβλημα είναι πως ο Ζαγοράκης βρίσκεται πλησιέστερα στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, αλλά για να αναλάβει κάποιος τέτοια θέση θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει την σιωπηρή συναίνεση όλων των «μεγάλων» του ελληνικού ποδοσφαίρου -ήτοι του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Γιάννη Αλαφούζου, αλλά και του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Επίσης, όπως λένε όσοι ξέρουν, αυτή τη στιγμή ο «ισχυρός άνδρας» της ΑΕΚ ελέγχει πλήρως τους συσχετισμούς στην ΕΠΟ και, ως εκ τούτου, θα πρέπει ο επόμενος πρόεδρος να τυγχάνει της απολύτου έγκρισής του -και όχι μόνο της ανοχής του.
Βεβαίως, αν στην εξίσωση προστεθούν οι πληροφορίες που θέλουν τους Σαββίδη-Μελισσανίδη να έχουν έλθει πολύ κοντά τώρα τελευταία, τότε το σενάριο «κουμπώνει» μία χαρά. Για να δούμε…