ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Kαταλάβαμε κύριε Αυτιά... Και μάλιστα πολύ καλά


Αυτιάς σε γιατρούς: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είσαστε αραχτοί»

Στο στόχαστρο του Γιώργου Αυτιά βρέθηκαν οι γιατροί που αγωνίζονται στις εντατικές κατά της Covid. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επιτέθηκε κατά του Νίκου Καπραβέλου,.. Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη. 
Αφορμή στάθηκε η συζήτηση γύρω από το άνοιγμα της αγοράς όπου ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».
Για να του απαντήσει ο Γιώργος Αυτιάς με ύφος: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (οι γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί». Μετά προσπάθησε να το σώσει συμπληρώνοντας: «Λέμε  αραχτοί με την έννοια να μην έχετε αυτή την αγωνία, αυτό εννοώ. Καταλάβατε;». [καταλάβαμε, και πολύ καλά, κύριε Αυτιά...]
Από την πλευρά του ο Γιώργος Καπραβέλος απάντησε: «Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους. Οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».