ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021

Νέο σάιτ για τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις υποδομές - Ποιοι το «τρέχουν»


Το MoveD.gr, είναι το νέο εξειδικευμένο ειδησεογραφικό site για τις ψηφιακές τεχνολογίες και τις μεταφορές-υποδομές, που δημιούργησε η εταιρεία παραγωγής περιεχομένου δικτυακών πυλών, Content Intelligence Agency..Κάθε διάσταση της οικονομικής και κοινωνικής ζωής κινείται πλέον στη σφαίρα της ψηφιοποίησης. Και δεν μπορεί να επιτευχθεί καμία βιώσιμη ανάπτυξη χωρίς υποδομές: από την πληροφορική και τις τηλεπικοινωνίες, μέχρι την υγεία, την παιδεία, την ενέργεια, τον τραπεζικό τομέα και την αγροτική οικονομία. Από τις μεταφορές, το λιανεμπόριο και τη βιομηχανία, μέχρι τον τουρισμό, την αυτοδιοίκηση, το περιβάλλον και τις κατασκευές. Από τη δημόσια διοίκηση, την εργασία, την κοινωνική ασφάλιση και τη δικαιοσύνη, μέχρι τον πολιτισμό και τις ίδιες τις ανθρώπινες σχέσεις.
Στο MoveD.gr (www.moved.gr) αποτυπώνουμε αυτήν ακριβώς την κίνηση της καθημερινότητάς μας προς ένα ψηφιακό μέλλον, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη, στον κόσμο. Το MoveD.gr αποτελεί τη μετεξέλιξη του Movenews.gr και βγήκε στον «αέρα» στην καρδιά του πρώτου κύματος της πανδημίας. Σχεδόν έξι μήνες μετά, αναδεικνύουμε καθημερινά την καθοριστική συμβολή της ψηφιακής τεχνολογίας, των μεταφορών και των υποδομών στην αντιμετώπιση των προκλήσεων, που επέφεραν οι πρωτόγνωρες συνθήκες της υγειονομικής κρίσης.
Με προτεραιότητα την είδηση και την ανάλυσή της και με σεβασμό στις αρχές του ρεπορτάζ και της δεοντολογίας, έχοντας στην ομάδα μας καταξιωμένους επαγγελματίες δημοσιογράφους, είμαστε online για να καταγράψουμε κάθε μικρό ή μεγάλο βήμα που πάει τον πλανήτη ένα τεχνολογικό βήμα πιο μπροστά.
Οι άνθρωποι του MoveD.gr είναι οι:
Βασίλης Μουστάκας
Εκδότης – Διευθυντής
Μαρία Μόσχου
Διευθύντρια Σύνταξης
Δημήτρης Μαλλάς
Tech Specialist
Νατάσα Φραγκούλη
Story Teller
Νίκος Τσάκωνας
Διεύθυνση Εμπορικού