ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

Το Open με τον Μιχάλη Ιγνατίου έκανε τη διαφορά με την ορκωμοσία Μπάιντεν


Με έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές τα κανάλια κάλυψαν με απευθείας συνδεσεις με την Ουάσιγκτον την τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, του 46ου Προέδρου των ΗΠΑ.
Ευχάριστη έκπληξη η επανεμφάνιση του Μιχάλη Ιγνατίου στο Open που με τις εύστοχες.. παρατηρήσεις του, έδωσε τον τόνο ενημερώνοντας για την επόμενη ημέρα στις ελληνοαμερικανικές σχέσεις και για τις (μεγάλες) προσδοκίες της Ελλάδας από την προεδρία Μπάιντεν. Ο ίδιος πάντως ο Μ Ιγνατίου εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ θεωρώντας ότι πλέον χτίζεται «μέτωπο» απέναντι στην Τουρκία.
Στο Μega η Κατερίνα Παναγοπούλου από το στούντιο του MEGA με τον Στρατή Αγγελή και ειδικούς αναλυτές ενημέρωσαν τους τηλεθεατές του καναλιού για την εντυπωσιακή τελετή που για πρώτη φορά στην ιστορία της Αμερικής έγινε κάτω από πρωτόγνωρα μέτρα ασφαλείας. Στο ξεκίνημα της ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, στη σκηνή ανέβηκε η Lady Gaga, η οποία ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο με τη μπάντα του Ναυτικού των ΗΠΑ. Η 34χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, φορώντας μια καρφίτσα, στην οποία είχε σμιλευτεί ένα χρυσό περιστέρι, μια συμβολική κίνηση, με σκοπό να στείλει μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο.
Στον ΣΚΑΪ η Σία Κοσιώνη με τον Αλέξη Παπαχελά και τον Π. Τσίμα κάλυψαν την ορκωμοσία Μπάιντεν σχολιάζοντας την ομιλία του  46ου Προέδρου των ΗΠΑ και αναλύοντας το τι θα γίνει από δω και πέρα.
Η ΕΡΤ κάλυψε λεπτό προς λεπτό την ορκωμοσία και ραδιοφωνικά από το Πρώτο Πρόγραμμα.