ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Powergame στον μιντιακό όμιλο του Γιάννη Κουρτάκη - Ποιος θα είναι διευθυντής


Οι zoornalistas εδώ και πολύ καιρό γράφουν για τα νέα οικονομικά σάιτ που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια στο δάσος του διαδικτύου. Ειχαν αναφερθεί στο γεγονός με αφορμή  την ενίσχυση του newmoney.gr, του ομίλου του "Πρώτου Θέματος" και το νέο οικονομικό site της Καθημερινής,.. το moneyreview.gr που βγήκε πρόσφατα στον διαδικτυακό αέρα.
Ακολούθησε το λανσάρισμα από το Open Digital Group του νέου οικονομικοπολιτικού σάιτ imerisia.gr που έχει ως παρακαταθήκη τον ιστορικό τίτλο της εφημερίδας «Ημερησία».
Τώρα πήρε σειρά για δημιουργία νέου οικονοικού σάιτ και ο όμιλος των Παραπολιτικών του Γιάννη Κουρτάκη. Το νέο σάιτ με το όνομα Powergame.gr, έχει ήδη αρχίσει να στελεχώνεται από συντάκτες με εμπειρία στα οικονομικά. Μάλιστα προ ημερών είχε ανακοινωθεί ότι ο Φώτης Κόλλιας που ασχολείται με το επιχειρηματικό ρεπορτάζ εντάχθηκε στο δυναμικό του ομίλου (δείτε ΕΔΩ).
Οπως ακούγεται επικεφαλής του νέου σάιτ θα τεθεί δημοσιογράφος που έχει διατελέσει διευθυντής σε εφημερίδες και ηλεκτρονικά Μέσα.

ΥΓ. Η σπουδή των εκδοτών για τις οικονομικές ιστοσελίδες (αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι γύρω στις 70) έχει ως αιτία το μοίρασμα πακέτου στήριξης από την ΕΕ και όχι μόνο, από όπου η μιντιακή αγορά προσδοκά ότι θα λάβει κομμάτι μετά τη διανομή των κονδυλίων.