ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

ΚΙΝΑΛ για ΕΟΔΥ: Η κυβέρνηση τα έκανε θάλασσα και ψάχνει εξιλαστήριο θύμα

Δριμύτατη κριτική εναντίον της κυβέρνησης μετά από σειρά δημοσιευμάτων στον κυριακάτικο Τύπο που αναφέρονται στο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων του κορωνοϊού από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ασκεί με σχόλιό του την Κυριακή το Κίνημα Αλλαγής.Όπως αναφέρει το ΚΙΝ.ΑΛ., «από σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται ότι το Μαξίμου βρήκε τον ένοχο για.. την αποτυχία της Κυβέρνησης να περιορίσει την πανδημία. Δείχνει τον ΕΟΔΥ και κατ’ επέκταση το Υπουργείο Υγείας. Τα έκαναν δηλαδή θάλασσα με λάθη που κόστισαν ανθρώπινες ζωές και τώρα ψάχνουν το εξιλαστήριο θύμα».
Και συνεχίζει το σχόλιο του Γραφείου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: «Αυτό είναι το επιτελικό κράτος της ΝΔ. Στην επιτυχία ζήτω ο Μητσοτάκης και στην αποτυχία φταίνε μόνο οι Υπουργοί και οι Διοικητές. Γιατί το Μαξίμου δεν ήξερε τίποτα! Ντροπή. Δεν έχουν το θάρρος ούτε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Όταν θα έρθει η ώρα όμως θα τους καταλογιστούν».
- δείτε ΕΔΩ τι απαντάει ο ΕΟΔΥ στα δημοσιεύματα περί «παράλληλης καταγραφής κρουσμάτων»