ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Δέκα Έλληνες καλλιτέχνες διασκευάζουν John Lennon

Αποκλειστικά στον ρ/σ Kosmos

Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου συμπληρώνονται 40 χρόνια από τη δολοφονία ενός από τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς στην ιστορία της μουσικής. Αν ζούσε, θα συμπλήρωνε φέτος τα 80 του χρόνια. Τα τραγούδια του όμως, αυτά που έγραψε με τους Beatles, όπως και αυτά της σόλο καριέρας του, έμειναν αθάνατα..

να θυμίζουν έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, γεμάτο ειρήνη, έναν κόσμο όπως τον είχε φανταστεί μέσα από τα τραγούδια του ο John Lennon.
Για την ημέρα αυτή, το Kosmos ζήτησε από δέκα αγαπημένους Έλληνες τραγουδοποιούς και ερμηνευτές να προτείνουν στους ακροατές τον δικό τους John Lennon διασκευάζοντας ένα τραγούδι του. Να αντλήσουν έμπνευση από την απλότητα και τη δύναμη των τραγουδιών του και με οδηγό το συναίσθημα να δώσουν τη δική τους, σύγχρονη ερμηνεία.
Έτσι, την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, αποκλειστικά στο Kosmos, θα ακούσουμε τον Στάθη Δρογώση, την Αντριάνα Μπάμπαλη, τη Νατάσσα Μποφίλιου, τη Μαρία Παπαγεωργίου, την Κατερίνα Πολέμη, τον Μανώλη Φάμελλο, την Katerina Duska, τη Nalyssa Green, τη Sugahspank και τον Theodore να παίζουν John Lennon και Beatles με τον πιο αναπάντεχο και προσωπικό τρόπο.
Την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου, φαντάσου το Kosmos γεμάτο John Lennon!