ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

ΕΣΡ: Στου κουφού την πόρτα...

O ΣΥΡΙΖΑ επιμένει να βροντάει στου κουφού την πόρτα και να απαιτεί απ’ το ΕΣΡ να κάνει τη δουλειά του.Ιδίως όσον αφορά στην τηλεοπτική προβολή των κομμάτων, όπου έχουν μπατάρει τα κανάλια και παίζουν μπαλίτσα όπως γουστάρει ο καθείς, πέρα από όρια, συμβάσεις και ντιρεκτίβες.
 Ήρθε λοιπόν η αξιωματική αντιπολίτευση να άρει την.. εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο του προέδρου του ΕΣΡ, Αθανάσιου Κουτρουμάνου, και να ζητήσει την παραίτησή του από το όργανο κατηγορώντας τον για «απραξία» και «εκκωφαντική αδράνεια».
Κι ο πρόεδρος τι απάντησε. Λέξη προς λέξη:
«Δεν πήγα στο ΕΣΡ για να σταδιοδρομήσω. Ούτε μένω για να σταδιοδρομήσω, ούτε θα στεναχωρηθώ εάν ή όταν πάω στο σπίτι μου. Θα παραιτηθώ αν το αρμόδιο θεσμικό όργανο μου κάνει έστω και νεύμα ότι δεν με εμπιστεύεται».
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε δηλαδή, την ώρα που όλη η πιάτσα γνωρίζει ότι το ΕΣΡ υπολειτουργεί πλέον και δεν μπορεί να ελέγξει αποτελεσματικά τα ερτζιανά. Σε αυτή την περίπτωση, σκέφτομαι εγώ, αν δεν θες να παραιτηθείς, στέλνεις ένα ουλτιμάτουμ προς τα πάνω που θα απαιτεί «ενίσχυση τώρα». Κι αν στο απορρίψουν, πας τη βόλτα σου…

- από τη στήλη του Χρήστου Ξανθάκη medioΠΙΛΑΦΟ στο newpost