ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020

Τελικά, παίρνει 30.000 το μήνα η παρουσιάστρια του Alpha; Τι λένε από το κανάλι


Την Παρασκευή στην εκπομπή Πρω1νό στον ANT1 «ξέφυγε» στον αέρα το ύψος της αμοιβής, που φέρεται να λαμβάνει μηνιαίως η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου από τον Alpha για την εκπομπή «Pop Up». Συγκεκριμένα ακούστηκε από τη Φαίη Σκορδά στον Δ. Ουγγαρέζο:
«Εσύ δεν έλεγες πέρυσι για τα χρήματα που έκλεισε η Ηλιάνα. Μας είχες πει ένα ποσό που πραγματικά… Πόσο μας είχες πει; 30 χιλιάδες τον μήνα; Εσύ δεν το είχες πει εδώ σ’ αυτή την εκπομπή;»,
Το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, που επικοινώνησε με τον Alpha, είπε πως το ποσό που ακούστηκε δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και αυτό απαντούν άνθρωποι του καναλιού.
«Η απάντηση του ALPHA είναι ότι πρόκειται για fake news. Δεν έχει δηλαδή καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτή η έκφραση δηλαδή σαφής. Είναι μια κατηγορηματική διάψευση ως προς το ύψος του ποσού, δεν είναι πουθενά εκεί κοντά, όπως μου είπαν. Νομίζω ότι έχει γίνει μια παρανόηση σε αυτήν την εκπομπή, έχω αυτή την αίσθηση και την πληροφορία. Είχαν αυτό το ποσό κατά νου για κάποιο άλλο πρόσωπο που συζητούσε πέρσι με τον ALPHA και τελικά δεν έκλεισε. Και κάπου εκεί έχει γίνει ίσως το μπέρδεμα και το αποδίδουν στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου» είπε η δημοσιογράφος.