ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Ξεσκίσατε τον Πολάκη και κάνατε γαργάρα τον Μητσοτάκη

Άντε να ζήσουμε κι εμείς οι νεότεροι στιγμές που θυμίζουν άλλες εποχές: να ενημερωνόμαστε από ξένα ΜΜΕ μια και τα ελληνικά δεν θέλουν να το κάνουν. Άλλο Politico κι άλλο ΣΚΑΪ βλέπετε...
Εξαφανισμένη από τα κανάλια η ποδηλατάδα του κ. Μητσοτάκη στην Πάρνηθα. Και το μότο κρος της συζύγου του. Οχι φωτογραφίες και βίντεο να δείξουν, ούτε καν αναφορά μερικά από αυτά. Κι ας πήραν φωτιά τα social media..Ελα όμως που στο εξωτερικό δεν υπάρχει λίστα Πέτσα. Γι αυτό και το Politico έκανε θέμα τις παρασπονδίες του πρωθυπουργικού ζεύγους κάνοντάς το ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη.
«Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δέχθηκε πυρά για την παραβίαση των κανόνων του lockdown που θέσπισε η ίδια η κυβέρνησή του κι ενώ τα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάζουν αύξηση στη χώρα», έγραψε.
Αντιθέτως στην Ελλάδα, ο ΣΚΑΪ και το Mega, όχι μόνο δεν λένε τίποτε αλλά βγάζουν τον Αρη Πορτοσάλτε και τον Γιώργο Παπαχρήστο αντίστοιχα, να εκθειάσουν το ζεύγος και να κατηγορήσουν όλους εμάς που απορούμε με τα τσουρέκια και τις βόλτες στην Πάρνηθα.
Μάθετε μπαλίτσα από τους ειδικούς.
Ξεσκίσατε τον Πολάκη και κάνατε γαργάρα τον Μητσοτάκη...
«Η αντιμετώπιση όσων συνέβησαν στην ποδηλατάδα του Πρωθυπουργού, σκότωσε την ελληνική δημοσιογραφία. Η λοβοτομημένη ενημέρωση αποδέχθηκε τη λογοκρισία, τη συσκότιση, την απαγόρευση», έγραψε ο Γιώργος Λακόπουλος.
Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τα ελληνικά ΜΜΕ είναι απίστευτα εξευτελιστικό για όλους εμάς στη δημοσιογραφία. Το «Αλήτες Ρουφιάνοι Δημοσιογράφοι» θα φτάσει στα χείλη όλων.