ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ηχηρές αποχωρήσεις στον ANT1

Aποχωρεί από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ ύστερα από 20 χρόνια συνεργασίας η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων Φαίη Κυριακοπούλου. Εκτός του ομίλου βρέθηκε και η Δήμητρα Μπάκα από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του ΑΝΤENNA.
Η Φαίη Κυριακοπούλου ανακοίνωσε η ίδια μέσα απο το Facebook την αποχώρησή της. Συγκεκριμένα έγραψε:.."Μετά από 20, κυριολεκτικά συναρπαστικά χρόνια, γεμάτα αναμνήσεις, απίθανες και πολλές εμπειρίες, στιγμές απαιτητικές αλλά πάντα υπέροχες, και συγκινήσεις, κλείνει ο κύκλος σήμερα στην Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου ANTENNA. Πάνω απ όλα, θα ήθελα να πω μέσα απ τη καρδιά μου ένα ζεστό και τεράστιο ευχαριστώ στον Πρόεδρο μας Theo Kyriakou. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, με πίστεψε και με στήριξε σε όλα τα βήματα.
Μέσα σ αυτή την πολύχρονη πορεία , γνώρισα κάποιους σημαντικούς ανθρώπους, δημιουργικούς, άψογους επαγγελματίες και αφοσιωμένους στο καθήκον, που με έκαναν να αγαπήσω τη δουλειά μας στα Media και να εργαστώ με κέφι και πάθος παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησα. Έχω τη χαρά σήμερα με τους περισσότερους από αυτούς να έχω πλέον σχέσεις ζωής.
Last but not least, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου μπροστά και πίσω από τις κάμερες καθώς και τους δημοσιογράφους για την άψογη συνεργασία και τη στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί μοιραστήκαμε τις επιτυχίες. τις στενοχώριες άλλα και το όραμα της δημιουργίας ενός σύγχρονου τοπίου στα ΜΜΕ. C U Soon."
Από την πλευρά της η Δήμητρα Μπάκα έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο instagram:
"1.12.2000 ήταν όταν πάτησα για πρώτη φορά το πόδι μου στο ναό των media που για 20 χρόνια ηταν το δεύτερο σπίτι μου. Όλα αυτά τα χρόνια έμαθα μαζί με τους καλύτερους, και έδωσα ψυχή για το καλύτερο εισπράττοντας πίσω τη χαρά της δημιουργίας αλλα και το συναίσθημα της πληρότητας που έχεις όταν εργάζεσαι για τον leader του χώρου σου. Οι αλλαγές όμως κινούν το σύμπαν και είναι αναγκαίες για να προχωρούν τα πάντα στη ζωή. Αποχωρώ από σήμερα απο τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων σχέσεων του Ομίλου ΑΝΤENNA πλήρης απο εμπειρίες που κρατώ σαν την περιουσια μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Πρόεδρό μας @theokyriakou για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και την ευκαιρία που μου έδωσε να είμαι μέλος της για πολλά χρόνια καλύτερης ομάδας των media. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου εντός και εκτός ΑΝΤ1 που όλα αυτά τα χρόνια μοιραστήκαμε τόσες χαρές, στενοχώριες, ξενύχτια και τις ζωές μας κυριολεκτικά...Το σίγουρο είναι πως οι δυνατές ομάδες ποτέ δε χάνονται!"