ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Ο Τσιτσιπάς ζήτησε Harrods στην Ελλάδα!..

...και έγινε χαμός στα σόσιαλ μίντια - Η σύγκριση με τον Αντετοκούνμπο

Εν μέσω πανδημίας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζήτησε... Harrods στην Ελλάδα. Ο παγκοσμίου φήμης Έλληνας τενίστας «άναψε φωτιές» με ένα μάλλον... άστοχο tweet, όπως χαρακτηρίστηκε από την πλειοψηφία των χρηστών του Twitter.
Ο Τσιτσιπάς λοιπόν έγραψε.. στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Κάποιος πρέπει να χτίσει ένα κατάστημα Harrods στην Ελλάδα. Ήρθε η ώρα».
Λίγα λεπτά αργότερα τα αρνητικά σχόλια και η κατακραυγή για το ατυχές tweet του κορυφαίου αθλητή έπεσαν βροχή. Πάρα πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν λόγο για «αναισθησία» στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού. Φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που σχολίασαν με ειρωνικό χιούμορ... Πολλοί χρήστες μάλιστα τον συνέκριναν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γράφοντας: Τσιτσιπάς-Αντετοκούνμπο: η αγωνία του ενός είναι πότε θα ανοίξουν Harrods στην Ελλάδα και του άλλου πώς θα έχουν ένα πιάτο φαγητό οι φτωχοί άνθρωποι στις λαϊκές γειτονιές. Μεγάλοι αθλητές κι οι δυο, αλλά το μεγαλείο του ενός δεν συγκρίνεται με του άλλου.