ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2020

ΣΚΑΪ: Πάνε για τεστ οι Οικονόμου και Αναστασοπούλου – Είχαν χθες καλεσμένο τον Πατούλη

Οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου στη σημερινή τους εκπομπή ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να κάνουν τεστ για τον κορωνοϊό, καθώς ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης τον οποίο είχαν καλεσμένο, βρέθηκε θετικός στον ιό (δείτε ΕΔΩ).
Μάλιστα, οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ εμφανίστηκαν σε διαφορετικές θέσεις διατηρώντας τις αποστάσεις στο.. στούντιο της εκπομπής και δήλωσαν τα εξής:
«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας εδώ με τη Μαρία, γιατί είχαμε ένα κρούσμα στον ΣΚΑΪ, τον κύριο Πατούλη, που φιλοξενούσαμε στο στούντιό μας. Ο κύριος Πατούλης ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν Δήμαρχο στο γραφείο του και στην οποία τηρούνταν όλα τα μέτρα, όπως έγραψε και ο ίδιος. Κι εμείς εδώ θα πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα. Βεβαίως και εδώ τηρούσαμε τα μέτρα, ο άνθρωπος ήρθε με τη μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο. Δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς…» είπε ο Δημήτρης Οικονόμου στην έναρξη της εκπομπής με τη Μαρία Αναστασοπούλου να συμπληρώνει: «Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, για το επόμενο 24ωρο γιατί θεωρούμαστε επαφές. Είμαστε στην ιχνηλάτηση κανονικά».
«Θα κάνουμε τα τεστ κι εμείς, όπως προβλέπει το Πρωτόκολλο αύριο και τις επόμενες ημέρες. Θα κάνουμε τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα κι από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, γιατί δεν έχουμε πολλές επιλογές» είπε καταλήγοντας ο Δ. Οικονόμου.