ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Mας πρόεκυψε και τέταρτη Λίστα Πέτσα!

Ο Χρήστος Ξανθάκης σχολιάζει όλα τα καυτά θέματα στο μιντιακό τοπίο

* Οπότε μας πρόεκυψε και τέταρτη Λίστα Πέτσα!
Η πρώτη ήταν για το Μένουμε Σπίτι, η δεύτερη ήταν για το Ξαναμένουμε Σπίτι (και για άγνωστους λόγους, ακόμη δεν την έχουμε δει), η τρίτη ήταν για την καμπάνια υπέρ του εμβολιασμού (εντάξει,.. δικαιολογημένα είναι στα σπάργανα) και η τέταρτη κατά σειράν θα παίζει μπαλίτσα στους Έλληνες ψηφοφόρους του εξωτερικού.
* Διαβάστε και σημειώστε:
«Ζητείται η έγκριση του προγράμματος επικοινωνιακής προβολής του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά: α)στον επικοινωνιακό σχεδιασμό-παραγωγή επικοινωνιακού και έντυπου υλικού της εκστρατείας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας ποσού ύψους τριακοσίων χιλιάδων ευρώ (300.000,00€) και β) στις δράσεις και υπηρεσίες της καμπάνιας ενημέρωσης των εκλογέων που βρίσκονται εκτός της ελληνικής επικράτειας για τη δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας ποσού ύψους δύο εκατομμυρίων επτακοσίων χιλιάδων ευρώ (2,700.000,00€), για το υπόλοιπο του έτους 2020 συνολικού ποσού ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ (3.000.000,00€)».
* Το οποίο αν το δει κανείς στην συμπαντική πορεία των πραγμάτων, δεν μοιάζει και τόσο παράλογο. Κάποτε πρέπει να ενημερωθούν οι Έλληνες και Ελληνίδες του εξωτερικού για τη «δυνατότητα άσκησης του εκλογικού τους δικαιώματος πλησίον του τόπου κατοικίας».
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι εκλογές είχαμε πέρυσι, δεν έχει περάσει καν ενάμισης χρόνος από τότε που πήγαμε στις κάλπες και η επόμενη εκλογική διαδικασία θα μας προκύψει το 2023.
Επομένως, ή το Υπουργείο Εσωτερικών ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε ή απλώς σπεύδει από τώρα να καβατζώσει τη θέση του, μιας και:
«Σε περίπτωση μη υλοποίησης του εγκριθέντος προγράμματος εντός του τρέχοντος έτους, ο φορέας δύναται να επανυποβάλει το πρόγραμμα το έτος 2021».
* Ενδιαφέρον επίσης παρουσιάζει ότι το έγγραφο κοινοποιείται σε ενώσεις περιφερειακών εφημερίδων και καναλιών.
Μας λέει κάτι αυτό για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με τα media της επαρχίας και τις παραφυάδες τους;