ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020

Καρφί της Όλγας Κεφαλογιάννη για Μητσοτάκη - «Οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα»

«Ποτέ δεν έβλαψε κανέναν η αυτοκριτική», σχολίασε η βουλευτής της ΝΔ Όλγα Κεφαλογιάννη για την δραματική επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας στην Ελλάδα. Μιλώντας στο Kontra εκτίμησε ότι μετά το πρώτο κύμα της πανδημίας, «σίγουρα η χαλάρωση του καλοκαιριού οδήγησε στο να μην μπορούμε να είμαστε έτσι όπως θέλαμε για την υποδοχή του δεύτερου κύματος»..«Εν μέσω αυτού του σαρωτικού κύματος, θα πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες ... τα μέτρα είναι σημαντικό να τα τηρούμε όλοι, όσο μπορούμε», είπε η  Όλγα Κεφαλογιάννη.
Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το παράδειγμα έδωσε ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης φωτογραφιζόμενος στην Πάρνηθα χωρίς μάσκα και εν μέσω ομάδας άλλων ατόμων, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι «αντιλαμβάνομαι και έχετε δίκιο ότι η εικόνα όλων μας, όλων των πολιτικών, περνάει από κόσκινο, κρινόμαστε καθημερινά. Όντως και εμείς πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Κι εγώ, σπίτι μου βρίσκομαι, όλη την δουλειά μου την κάνω από εδώ, μέσω διαδικτύου. Τηρώ τους κανόνες όπως τους έχουν δώσει οι ειδικοί. Νομίζω, ναι, οι πολιτικοί πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα».