ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ακρίτα: Ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων...

Σάλος από ανάρτηση αντιδημάρχου του Δήμου Αθηναίων

Την ώρα που η χώρα μας βρίσκεται στη δίνη του κορωνοϊού, με τις μονάδες εντατικής θεραπείας να γεμίζουν και τον αριθμό των θανάτων να καταγράφει καθημερινά μακάβρια ρεκόρ, ο αντιδήμαρχος Νικόλαος Μακρόπουλος νοσταλγεί τις ημέρες ξεγνοιασιάς που βίωνε την προ κορωνοϊού εποχή και πλέον το lockdown του έχει στερήσει..Ειδικότερα λοιπόν, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων του Δήμου Αθηναίων εκδήλωσε, με ανάρτησή του στα social media τη νοσταλγία του για το σπίτι του στην παραμυθένια συνοικία Μπάντεν Μπάντεν στην Γερμανία και την αγαπημένη του Aston Martin.
Δείτε την ανάρτηση που έκανε εν μέσω υγειονομικής κρίσης:
«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!».
Η Ελενα Ακρίτα σχολίασε δηκτικά στο fb: 
«Δεν χρεώνουμε τίποτα στον κ. Μακρόπουλο που δεν τον ξέραμε κι από χτες. Προφανώς τόσος είναι, τόσο καταλαβαίνει, τόσα γράφει. Ο κ. Μπακογιάννης όμως; Που τον έκανε κι αντιδήμαρχο; Αν θυμηθούμε δε και τις άλλες αντιδημάρχους του, την Αλεξία Έβερτ και την Κατερίνα Γκαγκάκη, διαπιστώνουμε πως ο Μπακογιάννης εκτός από ευφάνταστος και οραματικός δήμαρχος, είναι και εξαίρετος κριτής χαρακτήρων.
Εντίτ. Το να κοκορευεσαι δημοσίως ότι σου λείπει το Μπάντεν Μπάντεν και η Αστον Μαρτιν είναι η επιτομή της καραβλαχιάς όπως την ξέρουμε κι όπως την αγαπήσαμε».

Μετά το σάλο που ξέσπασε ο αντιδήμαρχος κατέβασε την ανάρτηση από τη σελίδα του στο Facebook.