ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Σάκης Ρουβάς: Ζητάω συγγνώμη για το Ηρώδειο


Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Σάκης Ρουβάς για την «προωθητική» ανάρτηση, που προκάλεσε σάλο, καθώς πόζαρε με τζιπ της Mercedes στο Ηρώδειο.
Η διαφήμιση είχε ανέβει στα social media του δημοφιλούς τραγουδιστή. Δυόμισι ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε», λόγω των έντονων αντιδράσεων..Μεταξύ άλλων, η κριτική στρεφόταν και προς το υπουργείο Πολιτισμού αλλά και το ΚΑΣ που επέτρεψαν να γίνει κάτι τέτοιο στον χώρο του Ηρωδείου. Το υπουργείο Πολιτισμού, με ανακοίνωσή του, ενημέρωσε πως η συγκεκριμένη διαφήμιση με τον Σάκη Ρουβά δεν είχε λάβει σχετική άδεια (δείτε ΕΔΩ).
Μετά από την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτισμού, ότι η διαφήμιση του Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο δεν έτυχε σχετικής αδειοδότησης, ο τραγουδιστής με ανάρτησή του σε story του στα social media απολογήθηκε.
Όπως τόνισε, επρόκειτο για «μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε».
Γράφει ο Σάκης Ρουβάς στην ανάρτησή του:
«Η συναυλία μου με την Σόνια Θεοδωρίδου στο Ηρώδειο ήταν μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της καριέρας μου και είμαι πραγματικά ευγνώμων για την ευκαιρία που μού δόθηκε να τραγουδήσω στον εμβληματικό αυτό χώρο.
Λυπάμαι που αυτή η στιγμή μου συνδέθηκε, δυστυχώς, και με μια άστοχη προωθητική ανάρτηση στα social media μου, σχετικά με τη συνεργασία μου με εταιρεία, η οποία ουδεμία γνώση είχε. Αμέσως μόλις αντιληφθήκαμε το σφάλμα, η ανάρτηση κατέβηκε καθώς ο σεβασμός στα μνημεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά είναι δεδομένος και αναμφισβήτητος. Ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση προκλήθηκε».