ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Δυσαρέσκεια στο Μαξίμου για τις «Θερμοπύλες» του Σταϊκούρα

Δυσαρέσκεια προκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου η τοποθέτηση του Χρήστου Σταϊκούρα στο υπουργικό συμβούλιο για το ζήτημα των Θερμοπυλών όπου η κυβέρνηση ετοιμάζει καμπ για πρόσφυγες. Ο υπουργός Οικονομικών επέλεξε να τοποθετηθεί στη συνεδρίαση ως βουλευτής Φθιώτιδας για ένα θέμα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, τοποθέτηση που έκανε τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει πως η κυβέρνηση θυμίζει… Δελφινάριο.
Σύμφωνα με πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, και όπως γράφει ο Νίκος Παναγιωτόπουλος στο newpost, το πρώτο «φάουλ» του υπουργού Οικονομικών ήταν πως σε μία συνεδρίαση που ο ίδιος ήταν παρών ως υπουργός εκείνος επέλεξε να τοποθετηθεί ως βουλευτής της εκλογικής του περιφέρειας. Δεν έμεινε μόνο εκεί αφού – παρά το γεγονός πως ο πρωθυπουργός «άστραψε και βρόντηξε κάνοντας λόγο για συνολική κυβερνητική ευθύνη – ο κ. Σταϊκούρας έδωσε στη δημοσιότητα Δελτίο Τύπου για την παρέμβαση του το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στην επίσημη – προσωπική – ιστοσελίδα του κ. Σταϊκούρα. Σύμφωνα με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο (newpost) η δυσαρέσκεια για την τοποθέτηση που έκανε ήταν γνωστή στον κ. Σταϊκούρα καθώς υπήρξε τηλεφώνημα στον ίδιο από το Μέγαρο Μαξίμου.