ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Tα «αλητάκια»...


Μετά τα «φίδια» και τους «πιθήκους» του Μπογδάνου (ΕΔΩ) ένα ακόμη στέλεχος της ΝΔ εξαπέλυσε αήθη επίθεση στους μαθητές, που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις,
Αυτή τη φορά ήταν ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος μέσω ανάρτησής του στο facebook χαρακτήρισε τους μαθητές ως «αλητάκια» και προκάλεσε αντιδράσεις..

Αναλυτικά, η ανάρτηση Καλλιάνουέχει ως εξής:
Τα κακόμοιρα τα παιδιά, αυτή την ώρα καίνε το κέντρο της Αθήνας γιατί μάχονται για το μέλλον τους. Ξέρετε, είναι αυτά τα παιδιά που ενδιαφέρονται για καλύτερες συνθήκες στην παιδεία, που φοβούνται για τον COVID και που θέλουν περισσότερους καθηγητές ώστε να επιτύχουν στις εξετάσεις τους και να γίνουν λαμπροί επιστήμονες.
Αλλά δεν φταίνε μόνο αυτά, φταίνε περισσότερο οι γονείς τους που τα μεγάλωσαν αλητάκια.
(ΥΓ : Αν έχεις κάποια αιτήματα για ένα ζήτημα, μπορείς ασφαλώς να συμμετέχεις σε μια διαδήλωση. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός και της καθεμιάς αυτό. Αν όμως πας για να σπάσεις και να κάψεις είσαι αλητάκι και θα έπρεπε να ντρέπονται πρώτοι απ' όλους οι γονείς σου)

Ο Παύλος Πολάκης εγκάλεσε τον Γιάννη Καλλιάνο για τα «αλητάκια» και δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την κινητοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών έγραψε στο fb:
«Με τα «αλητάκια» μέχρι τέλους ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΛΙΑΝΟ, μέχρι να σας πάρει ο κυκλώνας που δεν θα προβλέψεις τώρα που φόρεσες Ακροδεξιά γυαλιά!!! ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΣΕΝΑ!!»