ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Εξαντλημένος ο Τραμπ - Προληπτικά σε στρατιωτικό νοσοκομείο

Ακολουθεί πειραματική θεραπεία με κοκτέιλ αντισωμάτων


Σημάδια εξάντλησης εμφανίζει ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος όμως είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, δήλωσε ο γιατρός του προέδρου των ΗΠΑ. Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι προτάθηκε η μεταφορά του σε στρατιωτικό νοσοκομείο, προληπτικά, ώστε να λάβει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.
Η νέα δήλωση του γιατρού για την.. κατάσταση της υγείας του πλανητάρχη, φτάνει ύστερα από δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο ο Αμερικανός πρόεδρος εμφάνισε συμπτώματα παρόμοια με αυτά ενός κρυολογήματος.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ λαμβάνει πειραματική θεραπεία, με πολυκλωνικά αντισώματα, ανακοίνωσε συγκεκριμένα ο γιατρός του Λευκού Οίκου.
«Σήμερα το απόγευμα, ο πρόεδρος παραμένει κουρασμένος αλλά έχει υψηλό ηθικό», ανέφερε ο Σον Κόνλεϊ, ο γιατρός του Αμερικανικού προέδρου σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.
Σύμφωνα με άτομο από το περιβάλλον του προέδρου, υποστήριξε ότι από το πρωί ο Τραμπ έχει πυρετό.
Πρόσθεσε ότι του χορήγησε μια δόση από το πειραματικό κοκτέιλ αντισωμάτων που αναπτύσσει η φαρμακευτική εταιρεία Regeneron και το οποίο έχει δώσει ενθαρρυντικά πρώτα αποτελέσματα στις κλινικές δοκιμές που έγιναν σε μικρό αριθμό ασθενών.
Οι ειδικοί εξετάζουν τον πρόεδρο και θα κάνουν συστάσεις για «τα επόμενα στάδια», σημείωσε ο Δρ Κόνλεϊ.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Μελάνια Τραμπ έχει «ελαφρύ βήχα και πονοκέφαλο».
Ο γιατρός δεν διευκρίνισε πιο συγκεκριμένα τα συμπτώματα του Αμερικανού προέδρου, πέραν της κόπωσης. Ο Τραμπ λαμβάνει επίσης ψευδάργυρο, βιταμίνη D, φαμοτιδίνη, μελατονίνη και ασπιρίνη.