ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2020

Χαρδαλιάς: Είμαστε μια οικογένεια με τον Σωτήρη...

Στον ρόλο του Σκαθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα αναφέρθηκε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.
Αρχικά, σε ερώτηση για το εάν θα επιστρέψει η καθημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό, είπε: «Με τον κ. Τσίοδρα δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από ό,τι κάναμε στην αρχή την πανδημίας.. Ο κ. Τσιόδρας είναι παρών, με περισσότερο focus στο επιδημιολογικό».
Σημείωσε πως συζητούν μαζί του καθημερινά και πως ο ίδιος ο Τσιόδρας έχει επιλέξει να εμφανίζεται όταν κρίνει πως είναι απαραίτητο.
Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε φήμες που έχουν κυκλοφορήσει περί διαφωνιών Τσιόδρα με τα μέτρα, είπε:
«Είμαστε όλοι μια οικογένεια και υπάρχουν και διαφωνίες και διαφορετικές απόψεις. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν διαφωνίες του Σωτήρη σε σχέση με όσα έχουμε αποφασίσει».
Ακόμη, ανέφερε πως ο κ. Τσιόδρας είναι «ένας άνθρωπος που έχει ένα χαμηλό προφίλ, αλλά δουλεύει αδιάκοπα από την πρώτη στιγμή και αυτή τη στιγμή ακόμα περισσότερο από την εποχή των ενημερώσεων για να μπορέσει επιστημονικά να στηρίξει την προσπάθεια που κάνουμε όλοι μαζί».