ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Bάρεσαν... προσοχή στον Άδωνι

Ο,τι ζητάει ο υπουργός, στις διαταγές του η εκπομπή. Στάθηκαν προσοχή μπροστά στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα MEGA», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.
Μόλις πήγαν να βγάλουν στο τηλέφωνο ένα μέλος της συντονιστικής επιτροπής..

μαθητών Αθήνας, μια μαθήτρια από ένα Γενικό Λύκειο, ο υπουργός το απαγόρευσε. Σαν να είναι ο σκηνοθέτης της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης.
Αν την βγάλετε θα αποχωρήσω έλεγε με αναίδεια ο υπουργός και οι δύο δημοσιογράφοι, αντί να τον αποχαιρετήσουν μετ' επαίνων, υπέκυψαν στις απαιτήσεις του. Φιλοξενούμενο τον είχαν βέβαια, παίζει ένα ρόλο αυτό. Από πότε όμως οι καλεσμένοι καθορίζουν την ατζέντα μίας εκπομπής;
Θα έπρεπε λοιπόν να τον στείλουν, να του πουν ευχαριστώ και να συνεχίσουν. Στην αναίδεια δεν χωρούν ευγένειες, όσο ευγενικοί κι αν είναι οι Χασαπόπουλος / Βούλγαρη.
Αλλωστε δεν θα χάναμε και τίποτε αν τον έκλειναν τον αγαπημένο μου Αδωνι: την Τετάρτη το πρωί τα είπε στον ΣΚΑΪ, την Τετάρτη το βράδυ στον Alpha, την Πέμπτη το πρωί στον Real FM kai δεν ξέρω και που αλλού ενδιαμέσως. Δεν θα είχαμε πλήγμα στην ενημέρωση.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν
Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο. Να δείτε έναν θιασώτη του διαλόγου. 

Η Ελενα Ακρίτα έγραψε σχετικά στο fb: Ο πρώην πωλητής νανογιλέκων με υφάκι εμείς τα χτίσαμε αυτά τα μαγαζΑ, διέταξε τους συναδέλφους να μην βγάλουν στον αέρα μια μαθήτρια όσο μιλάει αυτός. Αν και καταπατήθηκε κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, το πάνελ ‘συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’ - αντί να του κλείσει το μικρόφωνο στον αέρα. Κάτι προσπάθησε ο Χασαπόπουλος αλλά στο τέλος υποχώρησε κι αυτός. Είδικη μνεία στην Μαριάννα Πυργιώτη που ετήρησεν σιγή ιχθύος, κοινώς έκανε μόκο. Ούτε για τα προσχήματα δεν ψέλλισε κάτι για να υπερασπιστεί την χαμένη τιμή της δημοσιογραφίας.