ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Θετικοί στον κορωνοϊό Τραμπ και Μελάνια - Μπήκαν σε καραντίνα

Ο πιο γνωστός αρνητής του κορωνοϊού που λοιδορούσε τους επιστήμονες, o Nτόναλντ Τραμπ, βρέθηκε θετικός στον «κινεζικό ιό» όπως ο ίδιος τον αποκαλούσε με καθαρά ρατσιστικό τόνο.
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ γνωστοποίησε σήμερα μέσω Twitter ότι βγήκε θετικός στον κορωνοϊό, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Μελάνια και μπαίνουν προληπτικά σε καραντίνα.
Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό.. ότι  ηστενή συνεργάτιδά του, Χόουπ Χιξ, έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.
«Απόψε βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Μπαίνω άμεσα σε καραντίνα, θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τραμπ που υποβάθμιζε επί μήνες την πανδημία αποφεύγοντας τις μάσκες, επικρίνοντας άλλους που τις φορούσαν και διοργάνωνε μεγάλες συγκεντρώσεις με υποστηρικτές του που δεν φορούσαν αψηφώντας τις συμβουλές των ειδικών.
Η  στενή συνεργάτιδά του Χόουπ Χιξ, μέλος του στενού κύκλου των συνεργατών του Τραμπ, επέβαινε στο προεδρικό αεροσκάφος όταν ο Τραμπ πήγε την Τρίτη στο Κλίβελαντ, στην πολιτεία Οχάιο, για να συμμετάσχει στο πρώτο ντιμπέιτ με τον υποψήφιο των Δημοκρατικών για την προεδρία Τζο Μπάιντεν.
Συνταξίδεψε επίσης με τον αρχηγό του κράτους προχθές Τετάρτη στη Μινεσότα, όπου ο Τραμπ έκανε την κεντρική ομιλία σε προεκλογική εκδήλωση.
Σύμφωνα με το CNN σε απόμονωση έχει τεθεί ήδη η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι προκειμένου να αναλάβει τη διακυβέρνηση των ΗΠΑ σε περίπτωση κατά την οποία νοσήσει με κορωνοϊό και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα ήταν σε στενή επαφή με τον Τραμπ.