ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Το Kosmos ακούει… ERTFLIX

Από τη Δευτέρα 5 έως την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 οι παραγωγοί του Kosmos «βλέπουν» τις μουσικές κινηματογραφικές ταινίες και τα φεστιβάλ της νέας ενότητας του ERTFLIX Μουσική και τις παρουσιάζουν με τον δικό τους τρόπο.
Δευτέρα 5 Οκτωβρίου, 10:00-12:00
Λεωνίδας Αντωνόπουλος – Γιάννης Δημητριάδης
«Ντέιβιντ Μπάουι: Τα τελευταία πέντε χρόνια» (David Bowie: The Last Five Years).. Ένα ντοκιμαντέρ για τα δύο τελευταία άλμπουμ του Ντέιβιντ Μπάουι, The Next Day (2013) και το Blackstar (2016), καθώς και το μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ «Λάζαρος».
Τρίτη 6 Οκτωβρίου, 22:00-00:00
Ρουμπίνη Σταγκουράκη
«Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ: Αυτός είμαι εγώ» (Sammy Davis, Jr.: Το Gotta Be Me)
Ένα ντοκιμαντέρ για το τεράστιο ταλέντο του Σάμι Ντέιβις Τζ., τον προσωπικό αγώνα αναζήτησης ταυτότητας, παράλληλα με τον αγώνα για τα ατομικά και φυλετικά δικαιώματα στην Αμερική του 20ού αιώνα.
Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, 20:00-22:00
Πέτρος Αδάμ
«Γούντστοκ: Τρεις ημέρες που καθόρισαν μια γενιά» (Woodstock: Three Days That Defined a Generation)
Το ιστορικό ντοκιμαντέρ για την πιο θρυλική συναυλία όλων των εποχών που πυροδότησε μια πολιτιστική επανάσταση.
Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, 14:00-16:00
Γιώτα Κοτσέτα
«Gimme Danger», Η ιστορία των Stooges και του Ίγκι Ποπ
Η ταινία του Τζιμ Τζάρμους ξεδιπλώνει την ιστορία των The Stooges και του Iggy Pop, μέσα από πολιτιστικό, πολιτικό, ιστορικό και μουσικό πρίσμα.
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, 18:00-20:00
Κώστας Αλαγιάννης
«Cool Daddio: The Second Youth of R. Stevie Moore»
Ο Ρ.Στίβι Μουρ θεωρείται μουσική ιδιοφυΐα, από τους σπουδαιότερους της σύγχρονης εποχής, εφάμιλλος του Μπράιαν Γουίλσον και των Μπιτλς, ίνδαλμα της underground μουσικής και πατέρας του home recording. Ο άνθρωπος που ηχογράφησε πάνω από 400 άλμπουμ στην κρεβατοκάμαρά του. 

Η μουσική που ακούει βλέπει ο Kosmos!