ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

Kυριαρχία Live News στην ενημέρωση...

Με ποσοστό 14,6% στο σύνολο των τηλεθεατών, μέση κάλυψη 1.189.108 τηλεθεατές καθώς και με ποσοστό 14,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο έδειξε από τον πρώτο μήνα της νέας τηλεοπτικής σεζόν τη δυναμική της.
Το LIVE NEWS ενισχύει καθημερινά τη θέση του στις πρώτες θέσεις του πίνακα τηλεθέασης και καταγράφει..

σημαντική πρωτιά για όλο τον Σεπτέμβριο, ειδικότερα στα ανδρικά κοινά 25-54 με ποσοστό 17,6%. Στην ίδια ζώνη και στην ίδια κατηγορία κοινού η διαφορά με τα προγράμματα του ανταγωνισμού έφτασε τις 6,6 ποσοστιαίες μονάδες (ΣΚΑΙ: 11%, ANT1 : 10,2%).
Ενδεικτικό είναι και το γεγονός ότι στο ηλικιακό κοινό 18-54 η άνοδος των ποσοστών τηλεθέασης καταγράφεται μέρα με την μέρα ενώ στο διάστημα του τελευταίου μήνα η υψηλότερη απόδοση της εκπομπής έφτασε μέχρι και 19% στην απογευματινή ζώνη ανεβαίνοντας με άνεση στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης.

Tα παραπάνω στοιχεία αναφέρονται σε δελτίο Τύπου του Mega. Την ίδια ώρα όμως τα μέλη της Αρμενικής Νεολαίας Ελλάδας εμφανίζονται φανερά ενοχλημένα με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τον τρόπο που παρουσίασε τη σύγκρουση με το Αζερμπαϊτζάν, τον κατηγόρησαν ουσιαστικά για παραποίηση της Ιστορίας με... ανάρτησή τους στο Facebook όπου αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Πως γίνεται ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος που εργάζεται σε ένα τόσο μεγάλο ελληνικό κανάλι μπορεί να είναι τόσο ημιμαθής...»

"Κύριε Ευαγγελάτε εκπλησσόμαστε που ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος που εργάζεται σε ένα τόσο μεγάλο ελληνικό κανάλι μπορεί να είναι τόσο ημιμαθής.…
Το Ναγκόρνο Καραμπάχ ήταν, είναι και θα είναι αρμενικό.
Οι εδαφικές βλέψεις του Αζερμπαϊτζάν προς το Ναγκόρνο Καραμπάχ βασίζονται στην σοβιετική τακτική του “διαίρει και βασίλευε” της εποχής του Ιωσήφ Στάλιν. Κατά τη διάρκεια της καταστροφικής θητείας του στην ηγεσία της ΕΣΣΔ ο Στάλιν παραχώρησε αυθαίρετα το Ναγκόρνο Καραμπάχ, όπου κατοικούσαν επί αιώνες Αρμένιοι, ως αυτόνομη περιοχή του Σοβιετικού Αζερμπαϊτζάν.
Λίγο πριν τη διάλυση της ΕΣΣΔ, στην εποχή της Περεστρόικα, ο πληθυσμός του Ναγκόρνο Καραμπάχ ζήτησε να ασκήσει το δικαίωμα αυτοδιάθεσής του. Ως απάντηση, η ηγεσία του Αζερμπαϊτζάν οργάνωσε πογκρόμ κατά των Αρμενίων που ζούσαν στις αζερικές πόλεις Σουμγκάιτ, Μπακού, Κιραβαμπάντ με αποτέλεσμα δεκάδες να θανατωθούν και χιλιάδες να οδηγηθούν σε εξαναγκαστική εξορία. Σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας Αρμένιος στις περιοχές αυτές.
Οι Αρμένιοι που κατοικούσαν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ και που αποτελούσαν το 90% του πληθυσμού της περιοχής, με δημοψήφισμα αποφάσισαν την κήρυξη της περιοχής σε ανεξάρτητη δημοκρατία, όπως προέβλεπε το Σοβιετικό Σύνταγμα
Η απάντηση του Αζερμπαϊτζάν ήταν η οργανωμένη, βίαιη, στρατιωτική επίθεση κατά του άμαχου πληθυσμό του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Έκτοτε οι Αρμένιοι του Ναγκόρνο Καραμπάχ αμύνονται για τις πατρογονικές τους εστίες και το δικαίωμα να ζήσουν ελεύθεροι.
Ποιοι θα ξεκινούσαν πόλεμο εναντίον ενός εχθρού με 100 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό, και 1000 φορές μεγαλύτερο στρατιωτικό – και όχι μόνο – προϋπολογισμό;
Το μοναδικό κίνητρο της αρμενικής πλευράς θα μπορούσε να είναι η διατήρηση του σημερινού status quo, και όχι ο πόλεμος.
Πόλεμο επιδιώκουν οι δικτάτορες Αλίεβ και Ερντογάν.
Ζητάμε επιτακτικά την αποκατάσταση της αλήθειας εκ μέρους σας και είμαστε στη διάθεση σας εάν χρειάζεστε και άλλες πληροφορίες...