ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Μιντιακός όμιλος αναζητεί δημοσιογράφους

 

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σε μια εποχή που η ανεργία μαστίζει τον κλάδο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, ο όμιλος media «Πρώτο Θέμα» αναζητεί δημοσιογράφους. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανάρτηση στο protothema.gr, o όμιλος αναζητεί δημοσιογράφους με οικονομικές γνώσεις και απόφοιτους - τελειόφοιτους δημοσιογραφικών σχολών για..

απασχόληση στις διαδικτυακές δραστηριότητες του. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στο cv@protothema.gr

***
Στο Mega όλοι βάζουν στοιχήματα για το πότε θα εκραγεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το... ξεμάλιασμα ανάμεσα στα (πολλά) στελέχη του Τομέα Ενημέρωσης. Με την έλευση δε και της Τατιάνας Στεφανίδου στην Συγγρού αναμένεται να αρχίσουν τα...πανηγύρια! Σημειωτέον οτι το ζεύγος Ευαγγελάτου ειναι πολύ στα πάνω του και λόγω τη επικαιρότητας με τον κορωνοϊό.

***
Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen για την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, πρώτος στον πίνακα της τηλεθέασης ήταν ο ΑΝΤ1 με 17,4%, δεύτερος ο ΣΚΑΪ με 17,2%, τρίτο το Star με 13,2% και τέταρτος ο Alpha με 10,3%. Με χαμηλότερα νούμερα ακολουθούν το Mega με 6,6%, το Open TV με 6,1%, η ΕΡΤ-1 με 4,6%, το Μακεδονία TV με 1,3%, η ΕΡΤ-2 και η ΕΡΤ Sports με 1,2% και η ΕΡΤ-3 με 1,1%.