ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

To αθλητικό ραδιόφωνο των δημοσιογράφων

Ο Overfm 104,9 είναι ένα συνεταιριστικό- δημοσιογραφικό εγχείρημα. Φιλοδοξεί να καλύψει ένα υπαρκτό κενό στον χώρο των ραδιοφώνων με αθλητικό πρόγραμμα. Διαφοροποιείται σε δυο βασικά σημεία σε σχέση με τα αντίστοιχα ραδιοφωνικά προγράμματα.
 Α) Απευθύνεται όχι μόνο στους φιλάθλους αλλά (κυρίως) στους αθλούμενους. Ενημερώνει αλλά.. και προτρέπει. Προτρέπει τους ακροατές του να ζήσουν αθλητικά. Να βάλουν τον αθλητισμό στην καθημερινότητά τους.
Β) Δεν ανήκει σε κάποιο επιχειρηματικό όμιλο. Τον δημιούργησαν επαγγελματίες δημοσιογράφοι με την στήριξη φίλων και συνεργατών τους. Το πρόγραμμά του φιλοδοξεί να μείνει μακριά από τις παθογένειες και την τοξικότητα του επαγγελματικού αθλητισμού στην χώρα μας.
Ο Overfm 104,9 στελεχώθηκε κατά βάση, από επαγγελματίες τεχνικούς και δημοσιογράφους που είχαν μείνει χωρίς δουλειά. Είναι ένα πρωτότυπο, από πλευράς ιδιοκτησίας και προγράμματος, ραδιοφωνικό εγχείρημα. Το αν θα ευδοκιμήσει εξαρτάται από την στήριξη των ακροατών.
Μεταξύ άλλων συνεργάζονται:
Μένιος Σακελλαρόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας, Νίκος Κατσαρός, Διονύσης Βερβελές, Νίκος Παπαδογιάννης, Δώρα Παντέλη, Γιώργος Κογκαλίδης, Έλενα Φάκου, Κώστας Γκόντζος, Στέφανος Αβραμίδης, Δημοσθένης Καρμοίρης, Λένα Καραλή, Λέτα Γκαρέτσου, Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος, Γιώργος Νοικοκύρης, Αλέξανδρος Σόμογλου, Γιώργος Χελάκης, Γιάννης Ψαράκης.