ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020

Σε απευθείας μετάδοση το πρώτο ντίμπειτ Τραμπ-Μπάιντεν

Από το Open και την ΕΡΤ1

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, στις 4:00 τα ξημερώματα, το OPEN θα συνδεθεί με το Κλίβελαντ του Οχάιο για να μεταδώσει απευθείας, με ταυτόχρονη μετάφραση, την πρώτη προεκλογική αναμέτρηση των υποψήφιων για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ και Τζό Μπάιντεν. Αμέσως μετά,η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με τον..

Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη, εκτάκτως στις 5:30, θα μεταφέρει το κλίμα από τις ΗΠΑ και τον αντίκτυπο του ντίμπειτ, σε απευθείας σύνδεση με τον ανταποκριτή μας στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου και καλεσμένους πολιτικούς αναλυτές.
Επίσης η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει απευθείας με διερμηνεία στις 4.00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου 2020 την πρώτη τηλεμαχία μεταξύ του προέδρου και του πρώην αντιπροέδρου των ΗΠΑ, που διεξάγεται πέντε μόλις εβδομάδες πριν από τις κρισιμότατες εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.
Η τηλεοπτική αναμέτρηση θα γίνει στο Κλίβελαντ του Οχάιο και η ΕΡΤ θα είναι εκεί, πάντα στην καρδιά των γεγονότων, μεταδίδοντας έγκαιρα τις εξελίξεις στην Ελλάδα και στον κόσμο.