ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020

...Σάκη, κατέβα κάτω!

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη, και του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου, παραδίδεται σήμερα Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 20.00, το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.
Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης θα παρουσιαστεί ζωντανά,.. σε live streaming, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο digitalculture.gov.gr του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, από το κανάλι YouTube του Ιδρύματος Ωνάση και σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.
Το υπουργείο, σε ανακοίνωσή του, τονίζει ότι πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά έργων που πραγματοποιούνται από το υπουργείο, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών της Ακρόπολης, με δωρεά και υλοποίηση από το Ιδρυμα Ωνάση.
Το σκίτσο του Ανδρέα Πετρουλάκη είναι από το Protagon.gr και συνδυάζει την εκδήλωση της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την «προωθητική» ανάρτηση του Σάκη Ρουβά, που προκάλεσε σάλο, καθώς πόζαρε με τζιπ της Mercedes στο Ηρώδειο. Η διαφήμιση είχε ανέβει στα social media του δημοφιλούς τραγουδιστή. Δυόμισι ώρες αργότερα η διαφημιστική ανάρτηση «κατέβηκε», λόγω των έντονων αντιδράσεων και την μεθεπόμενη ο Ρουβάς ζήτησε συγγνώμη που «σκαρφάλωσε» με το τζιπ στο Ηρώδειο...