ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020

Γιαννούλης για Μπογδάνο: «Ενα ακροδεξιό απολειφάδι...»

ΒΙΝΤΕΟ

Χαμός επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Mega ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη, με αφορμή ένα tweet του πρώτου για τις καταλήψεις.
Ο K. Μπογδάνος έγραφε στο tweet του: «Από τους καταληψίες της γενιάς μου οδηγηθήκαμε σε νέο εθνικό διχασμό, εκατό δισεκατομμύρια..

επιπλέον χρέος, εθνική ήττα στο μακεδονικό, καταναγκαστικό εποικισμό, ασυδοσία των μπάχαλων. Λυπάμαι, αλλά φαίνεται πως δεν έχουμε καταλάβει τί φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας». Tην ανάρτηση την συνόδευσε και με ένα απαράδεκτο σκίτσο.
Ο Γιαννούλης άσκησε κριτική στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο τον οποίο χαρακτήρισε «ακροδεξιό απολειφάδι» κατηγορώντας τον ότι έκανε αναφορές σε γονείς που μεγαλώνουν φίδια και πίθηκους.
«Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης. 


Ο  Μπογδάνος απάντησε ότι δέχεται ανοίκεια επίθεση από τον κ. Γιαννούλη και πως δεν δέχεται κριτική περί ακροδεξιάς «από συνεργάτες της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων».
Σημείωσε πως η αναφορά «τι φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» που συνόδευε σκίτσο σε ανάρτησή του δεν είχε να κάνει με τους γονείς αλλά με τις καταλήψεις και τους καταληψίες. «Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα» είπε.
Και συμπλήρωσε: «Οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα, είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία». Ξεκαθάρισε δε πως φίδια δεν εννοούσε τα παιδιά αλλά τους «ινστρούχτορες» τους. «Δεν μπορώ να γνωρίζω αν με εισαγγελέα σταματάει αυτή την γάγγραινα» πρόσθεσε ο Μπογδάνος.