ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Ιουλίου 2020

Nέες ερωτήσεις της Ν.Δ. στον Τσίπρα

Νέα ανακοίνωση εξέδωσε το κυβερνών κόμμα με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα ζητώντας από τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξηγήσει «τι δουλειά είχε ο υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου.
«Παππάς στη Βενεζουέλα, Παππάς και στην Κύπρο. Παρέα πάντα με τον "βασιλιά των offshore" κ. Αρτεμίου. Στη Βενεζουέλα για να διαπραγματευθεί την... εξαγωγή ζαρζαβατικών, στην Κύπρο μάλλον για την επένδυση του ηθικού πλεονεκτήματος του ΣΥΡΙΖΑ σε κερδοφόρες επιχειρήσεις για το "μαγαζί". Ο κ. Τσίπρας θα εξηγήσει επιτέλους στους πολίτες τι δουλειά είχε ο Υπουργός Επικρατείας της κυβέρνησής του και "δεξί του χέρι", στην Κύπρο μαζί με τον κ. Αρτεμίου; Περιμένουμε τις απαντήσεις του» σημειώνει η Νέα Δημοκρατία.
Χθες το Γραφείο Τύπου της NΔ υποστήριξε πως «τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως αποκαλύπτουν τα σχέδια των Τσίπρα - Παππά για το στήσιμο του "μαγαζιού". Υπόγειες διαδρομές χρήματος, μέσω off shore και εικονικών συναλλαγών με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Καλογρίτσα, τον "βασιλιά" των off shore Αρτ. Αρτεμίου, την Attica Bank και δημοσιογράφους "κολλητούς" του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ, συνθέτουν ένα σκοτεινό παρακρατικό σύστημα. Ως πότε ο λαλίστατος, κατά τα άλλα κ. Τσίπρας, θα συνεχίσει να κρατά το στόμα του κλειστό; Οφείλει απαντήσεις».